Βαθμολογία

Βεργέτης: «Είναι θέμα ευκαιριών»

Με την αποτελεσματικότητα των παικτών του τα έβαλε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Κυριακή (13/12) ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Στάικος Βεργέτης ξεκαθάρισε πως οι Αρκάδες δεν έχουν πρόβλημα απόδοσης, απλώς δεν καθαρίζουν τα παιχνίδια όταν τους δίνεται η ευκαιρία και αφήνουν βαθμούς έτσι.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία. Ο Παναθηναϊκός έκανε γκολ τις ευκαιρίες του. Είχαμε ίσες ευκαιρίες και οι δύο αλλά εμείς δεν τις αξιοποιήσαμε. Αδικούμε την προσπάθεια χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες σε σημαντικά σημεία. Πρέπει να το δούμε αυτό πιο επισταμένα γιατί χάνουμε βαθμούς χωρίς να το αξίζουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο καλύτερα μπήκε ο Παναθηναϊκός αλλά ισορροπήσαμε το ματς, πήραμε τον έλεγχο, όμως δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες

Η εικόνα μας στις ήττες δεν απέχει πολύ απ' την εικόνα μας στις νίκες. Για παράδειγμα, με την ΑΕΚ είχαμε πιο λίγες ευκαιρίες αλλά κερδίσαμε. Η απόδοσή μας δεν έχει αστάθεια αλλά δεν κάνουμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Για παράδειγμα, με τον Ηρακλή χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και στην αντεπίθεση δεχθήκαμε την ισοφάριση. Είναι θέμα ευκαιριών και όχι απόδοσης.