Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Περήφανος για τους παίκτες»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε η Βέροια στην έδρα της Ξάνθης εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, παρά, όπως, είπε, «την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο γήπεδό μας».

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι οι όποιες αδυναμίες θα διορθωθούν, ενώ τόνισε ότι η Ξάνθη θα βρει τον δρόμο της, αν και της λείπει ο Κλέιτον. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες . Είναι ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτόν τον καιρό όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να φτιάξουν ευκαιρίες, να δημιουργήσουν. Στο σημερινό παιχνίδι κατεβήκαμε με πολλές απουσίες. Πριν το πέναλτι είχαμε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε και αν δεν γινόταν το λάθος από τον “μικρό” μας, που θα μάθει σιγά σιγά, τότε η Ξάνθη θα δυσκολευόταν στην συνέχεια.

Στο β΄ ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες γιατί παρά την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στο γήπεδό μας καταφέρνουμε και παίρνουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Όμως έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα το διορθώσουμε και θα φανούμε πιο αποτελεσματικοί στην έδρα μας».

Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη είναι μεγάλη και οργανωμένη ομάδα. Δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι. Στο παιχνίδι της δεν συνηθίζει να παίρνει ρίσκα. Όμως είναι σίγουρο ότι θα βρει τον δρόμο της. Της λείπει πολύ ο Κλέιτον, είναι εμφανές αυτό».