Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Εκτός έδρας νίκες για Ακαδ. Αχιλλέως - Πηνειό

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ όπως τα αποτύπωσε το athleticlarissa.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκη Κρήνης - Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων 1 – 2

Διπλό για τους Χαλκιάδες μέσα στην Κρήνη. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 35’ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γελαδάρη. Για την Κρήνη έχασε ευκαιρίες ο Μαργαριτόπουλος που άλλες πήγαν άουτ και άλλες απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 85’ ο Μαργαριτόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Νταφόπουλος Α.Θ., Γακόπουλος, Καρνάβας, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος Α.Κ., Καραγιάννης, Αγγελακόπουλος, Κεχαγιάς (70’ Θεοχαρόπουλος), Γελαδάρης, Μαργαριτόπουλος, Γκατζόγιας.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Κατσούλης, Τασιόπουλος Κ., Στεφανίδης (30’ λ.τ. Λαζαρίδης), Τασιόπουλος Α., Καρδαμίλλης, Φαρμάκας, Νιαβής, Ψύρρας, Νασιούλας, Κίτσας (50’ λ.τ. Ρουμάνης), Κονατσιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Τάνας, Παπαγιαννόπουλος.

Σταυραετός - Μυραϊκός 1 – 3

Νίκη για τον Μυραϊκό επί του Σταυραετού εκτός έδρας. Στο 7’ ύστερα από κάθετη πάσα του Λυμτσιούλη, ο Νέστορας έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία και το 0-1. Στο 18’ εκτέλεση φάουλ του Κατσανούλη Χ. στο γάμα και το 0-2.

Στο 60’ ο Νταβέλης για τον Σταυραετό είχε κάθετο δοκάρι. Στο 70’ ο ίδιος παίκτης κέρδισε και εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 1-2. Στο 78’ ο Κίτσιος έκανε καλό σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Και στο 85’ έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή και ο Κατσανούλης Χ. έκανε το 1-3.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Γιαννούχος, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Γκέβρος Θ., Καλούτσας, Κλημενώφ, Νταβέλης, Κίτσιος, Ψαλίδας (46’ Ζαφειρόπουλος), Καραϊσκος (75’ Βαλαβάνης).

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Βογιατζής Τ., Βλάνδος, Βαλτινός, Γκερλιώτης, Ντεντζονάϊ., Κατσανούλης Χ., Λιμτσιούλης, Χασιώτης (75’ Αετόπουλος), Οικονόμου (85’ Αδαμόπουλος), Νέστορας.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Τέγος Αθ., Γοργότσιας.

Άρης Διλόφου - Ακαδημία Αχιλλέως 0 – 1

Η Ακαδημία Αχιλλέως πήρε το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Άρη Διλόφου και πλέον είναι στην πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες όμως η Ακαδημία στο 60’ έβαλε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Όταν σε κόντρα επίθεση από αριστερά ο Καψιώχας έδωσε κάθετη πάσα στον Μισαϊλίδη και αυτό με πλασέ έκανε το 0-1.

Πολύ νωρίς στο 15’ ο Μισαϊλίδης έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 17’ σέντρα του Φουστάνα Γ. ο Βαϊτσης το πλασέ και η μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 33’ πάσα του Καρακώστα ο Φουστάνας από κοντά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 40’ φάση διαρκείας σέντρα σουτ του Φουστάνα Γ. απέκρουσε ο Ευθυμιάδης ασταθώς, πήρε το ριμπάουντ ο Ρεντινόπουλος και με πλασέ την έστειλε άουτ.

Στο 45’ ο Καραγιάννης έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα λίγο άουτ. Στο 60’ ο Λάμπρου ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ έδιωξαν οι αμυντικοί και στο 80’ πάλι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ύστερα από την σέντρα του Καρακώστα σε σύγχυση της άμυνας να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.  

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Συργκάνης, Δημουλάς (65’ Σουλιώτης Π.), Χαμουρούσιος, Μπουλούτσος, Φουστάνας Γ. (55’ Λάμπρου), Καρακώστας, Ρεντινόπουλος, Τσούλης, Βαϊτσης (80’ Λεβέντης).

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου (61’ Θανόπουλος Μ.), Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Καραγιάννης, Χρόνης (87’ Γιαννούλας), Μισαϊλίδης, Φιτζιόπουλος (21’ λ.τ. Μπασαγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Τζιόλας, Τσούκας.  

Ζωοδόχος Πηγή - Μαρίνος Αντύπας 3 – 0

Αν και πολύ νωρίς στο 30’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καρατόλια κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Στο 35’ ο Μπανιάς με σουτ ύστερα από κόρνερ του Δημουλά έκανε το 1-0. Στο 65’ ωραία πάσα του Κόκκινου και ο Τσιάμπας Γ. με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 70’ φάουλ του Τσιάμπα απέκρουσε ο κίπερ και στο 85’ ο Αποστολίδης Βασ. με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Αγγελουσόπουλος Β., Καρατόλιας, Λυτσόπουλος, Μαμπλέκος, Λεβής, Ζιάρκας, Μελανός, Κόκκινος, Αγγελουσόπουλος Χ. (65’ Αποστολίδης Βαγγ., Μπανιάς (47’ Αποστολίδης Β.), Δημουλάς (50’ Τσιάμπας Γ.).

Μαρίνος Αντύπας: Γκίτσας, Κόσσυβας, Μητρολιός, Βλασιάδης, Μπέλτσιος, Ντρογκούλας, Βλάχος ( 35’ Μπάκολας), Αλμπάνης, Καραγιώργος, Τάσσιος ( 55’ Παπαδόπουλος), Παπαναστασίου ( 70’ Αδαμόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης, Τέγος Α., Παππάς.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Πηνειός Λάρισας 1 - 2

Στο 12' 0-1 ο Δαούλας έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Πέρκα ο οποίος κινούνταν στην αριστερή πλευρά και έξω από την μεγάλη περιοχή με ωραίο διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 62' 1-1 ισοφάρισε ο Άγιος Γεώργιος με τον Παπαδημητρίου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα απο την μικρή περιοχή, ύστερα από απόκρουση του Γκούλιου.

Στο 71' το 1-2, ο Τριανταφύλου δέχτηκε την μπάλα από αμυντικό του Αγίου Γεωργίου, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και τον πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα συρτά στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 86' ωραίο σουτ του Μούσιου έξω από την μεγάλη περιοχή αναγκάζει τον τερματοφύλακα να αποκρούσει σε κόρνερ.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκοβαρης Θ., Μακρυγιάννης Γ., Τζιλίρας Π., Παπαδημητρίου Αθ., Κίτσιος Αλ., Γιαννούλης Αθ., Τσιτσικλής Θ., Μαμαλούδης Δ. (46' Καραλόπουλος Κ.), Βασιλούδης Κ., Καραχάλιας Κ., Δημακόπουλος Γ. (46' Τσάτσος Γ.).

Α.Ο. Πηνειός 1972 (Παναγιώτης Τσάκος): Γκούλιος, Μούσιος, Οικονόμου (85' Ν. Πετρούσης), Μαχούχας, Παπαδούλης, Δούκας, Γεωργούλας (81' Νάτσουλας), Πέρκας, Γκίμας, Δαούλας, Κελεσίδης (46' Τριανταφύλου).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Ντανταλής, Σπανούλης.