Βαθμολογία

Νίκη ψυχολογίας για τον ΓΣΛ!

Πολύ μεγάλη νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης για τον ΓΣΛ απέναντι στον Πολύγυρο, με σκορ 76-56! Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον ΓΣΛ να μειώσει στις δύο νίκες, την απόσταση που τον χωρίζει από τη δεύτερη θέση, «συντρίβοντας» με 76-56 τον Πολύγυρο. Οι παίκτες του Μάριο Πρίμορατς άλλαξαν πλήρως την εικόνα του πρώτου μέρους, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με 34-41 και με «όπλο» την τρομερή τους άμυνα, μπόρεσαν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους, μόλις στους 15 πόντους στο δεύτερο εικοσάλεπτο.

Στα αγωνιστικά οι αθλητές του Mario Primorac, μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο, έδειξαν την αξία τους με το επιμέρους σκορ στο β' ημίχρονο να είναι 42- 15. Στα εξωαγωνιστικά, οι χορηγοί ήταν πάλι παρόντες προσφέροντας δώρα σημαντικής αξίας και εκπτωτικά κουπόνια στους φιλάθλους.

Τα οπτικά ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, το Super Market Τσουμάνης και το κατάστημα του Κουτσυνάκη προσέφεραν από ένα υπέροχο δώρο σε τρεις τυχερούς, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποίησε ο υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας Σταυρίδης Αχιλλέας μαζί με την υπεύθυνη Ακαδημιών Σταματάκη Στέλλα.

Στο συγκεκριμένο αγώνα, είχε τη χαρά στο ΓΣΛ να προβληθεί και μια νέα πολύ σημαντική χορηγική συμφωνία με τα STER CINEMAS, τα οποία πέραν της οικονομικής συμφωνίας προσφέρουν και σε ΟΛΟΥΣ τους κατόχους διαρκείας του Γ.Σ.Λ. 1928 εκπτώσεις στις προβολές.

Τέλος και πιο σημαντικό, κερασάκι στην σημερινή μέρα, ήταν η παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή U18 κ. Παπαθεοδώρου ο οποίος με την Εθνική Ελλάδος Εφήβων κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων μπάσκετ, φέτος το Σεπτέμβρη.

Ο ίδιος αλλά και ο κ. Ντούγκος (πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ και αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας) βραβεύτηκαν για αυτή την ιστορική επιτυχία από τον πρόεδρο του Γ.Σ.Λ. 1928 κ. Κατέρη.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-19, 16-22, 25-6, 17-9.

Γ.Σ.Λ. 1928: Δερμιτζάκης, Χανέλι, Γοργόλης, Παπαχρήστος 16, Λαμπρόπουλος, 4, Μπόγδανος 23, Τσιαβές 10, Νταλός 3, Αγγελόπουλος 9, Βαβάτσικος, Σπανούλης, Λεπενιώτης 11 (1).

Α.Ο. Πολύγυρου: Πιπιλιάρης 11, Τσιμπής 8, Τσιούντος, Παπαρασαφανός 10 (3), Μυλώνας, Βούλγαρης 2, Ζεϊμπέκης 2, Χρηστίδης 2, Λούκαρης 5 (1), Κοτζαγιάννης 13, Χαρίσης 3 (1).