Βαθμολογία

Παράσχος: «Δεν είχαμε καθαρή σκέψη μετά το γκολ...»

Ο Πλατανιάς προσγειώθηκε ανώμαλα μετά τη σαββατιάτικη (12/12) εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιώργος Παράσχος ήταν... κατσουφιασμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Χανιωτών, λοιπόν, χαρακτήρισε πολύ άσχημο αποτέλεσμα το 0-1 από τον «Άγιαξ της Ηπείρου», υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του έδειξαν νευρικότητα μετά το γκολ που δέχθηκαν και δεν είχαν καθαρή σκέψη στο παιχνίδι τους.

«Δυστυχώς για μας ήταν πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Παρότι ερχόμασταν από νικηφόρα αποτελέσματα και ήμασταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση ψυχολογικά και σωματικά, δυστυχώς μας στράβωσε το παιχνίδι από την αρχή.

Ξέραμε ότι παίζουμε μ' έναν αντίπαλο που είναι από τις καλύτερες ομάδες στον αμυντικό τομέα, δίνοντας γήπεδο στον αντίπαλο, ακόμα και εντός έδρας. Χρειάζεται υπομονή και μεγάλη ψυχραιμία, νηφαλιότητα και καθαρή σκέψη. Εμείς αυτά τα είχαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν πολύ νηφάλιοι.

Ήταν αδιανόητο ότι παίζαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε ένα πολύ επιπόλαιο φάουλ, που μας στοίχισε γκολ. Από εκεί και πέρα μας γέμισε νευρικότητα, δεν είχαμε καθαρή σκέψη να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα και μάλιστα δεχτήκαμε και δύο-τρεις κόντρα επιθέσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα, αλλά από εκεί και πέρα κινδυνεύσαμε.

Σκύβουμε το κεφάλι και προχωράμε. Τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν. Ίσως το ματς αυτό να μας γίνει μάθημα για τα παιχνίδια που έρχονται τη νέα χρονιά», δήλωσε ο Παράσχος.