Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Οι υψηλές πτήσεις συνεχίζονται για τον Πανιώνιο, ο οποίος πήρε βαθμό και από την ΑΕΚ το Σάββατο (12/12) με το 1-1 να είναι δίκαιο σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα του, τη φανερή βελτίωση που υπάρχει από πέρυσι και τις μεταγραφές. Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι να το παρακολουθήσεις. Μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, ίσως είχε αρκετές αμφισβητούμενες. Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές ήταν δίκαιο. Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα και εμείς είχαμε προβλήματα στον χώρο του κέντρου με τα μαρκαρίσματα. Στη συνέχεια το ισορροπήσαμε και κάπου εκεί ελέγχαμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τον Μπουμάλ.

Στο δεύτερο διορθώσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Παρά την υπεροχή και το αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν καταφέραμε μετά να πετύχουμε άλλο γκολ. Και οι δύο ομάδες δουλέψαμε πολύ, υπήρχαν πολλές μονομαχίες. Μεγάλη ποιότητα το ματς δεν είχε, αλλά ήταν από αυτά που αρέσουν στον κόσμο. Όσο προχωρούν τα ματς είναι ακόμη πιο δύσκολα. Είμαστε εκεί ψηλά και πλέον γίνεται ακόμη πιο δύσκολο γιατί όλοι οι αντίπαλοι μας υπολογίζουν πολύ, δεν μπορούμε να τους βρούμε χαλαρούς.

Είναι θετικό για μένα ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σ' αυτά τα ματς, πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι. Ό,τι καλό είναι να έρθει, ας έρθει. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθειά του και εύχομαι να τους έχουμε συνέχεια κοντά μας».

Για το τι έλειψε από τον Πανιώνιο όταν έπαιξε με παραπάνω παίκτη: «Η ΑΕΚ οργανώθηκε καλά στο αμυντικό κομμάτι. Δε μας απείλησε αλλά δεν ήταν εύκολο. Οι αμυντικοί της αντέδρασαν καλά. Ήταν συγκεντρωμένοι. Προϋποθέσεις υπήρχαν, κάναμε μικροευκαιρίες, αλλά εντάξει... Με την ΑΕΚ παίζαμε, δεν ήταν εύκολο. Φέραμε αρκετές φορές την μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Είχαμε Καραμάνο και Καρίμ, αλλά ίσως και οι επιλογές μας δεν ήταν και οι καλύτερες. Η ΑΕΚ θεωρώ ότι μετά τον Ολυμπιακό έχει τους καλύτερους χαφ».

Για τη βελτίωση του Πανιωνίου και τη φετινή σταθερότητά του: «Έχει κάνει μεγάλα βήματα η ομάδα. Μας λείπουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Δουλεύουμε πολύ ως ομάδα στο γήπεδο, αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Πρέπει να συνεχίσουμε, ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι. Από εκεί που είχαμε προβλήματα για να μείνουμε στην κατηγορία έχουμε πάει σε άλλη θέση που είναι εξίσου δύσκολο αν το διαχειριστείς. Δεν είναι εύκολο. Προσπαθώ όσο μπορώ να έχουμε χαμηλούς τόνους. Όσο η ομάδα δείχνει αυτό το πρόσωπο μπορούμε να ζητάμε άλλα πράγματα».

Για τις μεταγραφές: «Θα είναι μεγάλο λάθος αν ξεφύγουμε από τη φιλοσοφία που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μόνο να πάμε καλά, αλλά και να μην ξεφύγουμε. Είναι σημαντικό το ποιοι α φύγουν και αν θα φύγουν. Αν δεν φύγουν με 2-3 προσθήκες θα είμαστε εντάξει γιατί θα βγουν τραυματισμοί, γεμίζουμε και κάρτες. Έχουμε και παιδιά που δεν παίζουν και σιγά σιγά θα τα βάλουμε στο παιχνίδι».

Μπορεί να αντέξει ο Πανιώνιος: «Αν δεν έχουμε απώλειες, νομίζω ότι μπορούμε γιατί οι βαθμοί που έχουμε πάρει τους δικαιούμασταν. Δεν κλέψαμε βαθμούς, αντίθετα χάσαμε. Τώρα πού θα πάμε, θα εξαρτηθεί... Νομίζω ότι μπορούμε να ελπίζουμε πως θα κάνουμε εξίσου καλό δεύτερο γύρο»