Βαθμολογία

Πογιέτ: «Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι»

Με τον βαθμό αποχώρησε από τη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ, η οποία έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο. Το αποτέλεσμα από μόνο του δεν συνιστά επιτυχία, όμως, ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε ότι με τις συνθήκες του ματς έμεινε ικανοποιημένος.

Μεταξύ άλλων ο Ουρουγουανός ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Σουόνσι, αλλά και για τη διαιτησία και επί της ουσίας δεν πήρε θέση σε κανένα εκ των δύο. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα όμορφο παιχνίδι σήμερα, τα περιείχε όλα. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όπως και οι διαιτητές έπρεπε να πάρουν πολλές αποφάσεις. Πιστεύω ότι μετά την ισοφάριση, αν είχαμε μείνει με 11, θα είχαμε πολλές πιθανότητες για να πάρουμε το ματς. Αλλά με 10 ο Πανιώνιος μας πίεσε και αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να αμυνθούμε, να κάνουμε τάκλιν και να τρέξουμε. Ήρθαμε για να κερδίσουμε αλλά μετά από όσα συνέβησαν και την κόκκινη πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Για τη διαιτησία είπε: «Δεν έχω κάποιο παράπονο γιατί είδα τι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εγώ στις προπονήσεις δε θέλω να είμαι διαιτητής, ξέρω ότι είναι δύσκολο».

Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος Σουόνσι: «Δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει τις προηγούμενες μέρες, προτιμώ να μην ξοδεύω ενέργεια περιμένοντας το αν. Αν γίνει κάτι θα δούμε».

Για τον Πανιώνιο: «Η ομάδα του Πανιωνίου δουλεύει πολύ σκληρά. Μέσα στο γήπεδο δουλεύουν όλοι μαζί, είναι συμπαγείς και πιστεύω ότι έχει πιθανότητες να είναι στην πεντάδα».

Για το αν το συζητά σε περίπτωση που έρθει η πρόταση της Σουόνσι: «Δεν υπάρχει κάποια πρόταση, επομένως, δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε».

Για το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ: «Μόλις πίστεψα ότι μπήκε το γκολ και μέτρησε το χάρηκα, το χειροκρότησα. Αλλά δεν έχω άποψη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο γενικά».