Βαθμολογία

Αλχημείες αναγκαστικά από Πετράκη

Μπορεί να έχει σύμμαχο την παράδοση κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια, αλλά σίγουρα οι συγκυρίες αυτή τη στιγμή δεν ευνοούν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Χανιώτες ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (11/12) με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη, απ' όπου αεροπορικώς θα έφτανε στον προορισμό της.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε παίκτες κλειδιά και είναι αναγκασμένος να προβεί σε αλχημείες. Μιχαήλ και Ναδάλες είναι τιμωρημένοι. Κι αν για τον πρώτο ο αντικαταστάτης εύκολα βρίσκεται, και είναι ο Μπέριος, για τον δεύτερο μόνη επιλογή είναι το να πάει αριστερά ο Στρούνα. Έχει ξαναπαίξει με ανάποδο πόδι έστω κι αν δεν είναι το καλύτερό του, θα το κάνει και τώρα, όπως είχε γίνει και στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα, Λίλα και Τσάβες εξακολουθούν να έχουν ενοχλήσεις και ο δεύτερος ειδικά αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Πλάγια πλην του ούτως ή άλλως βασικού Ακόστα παίζει μόνο ο Ηλιάδης, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο Πετράκης θα πάει αναγκαστικά όπως με τον Λεβαδειακό, κάτι που δεν βγήκε πάντως.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους: Βελλίδη, Τζημόπουλο, Στρούνα, Κοζορώνη, Τσουκαλά Ίλιτς, Φερφελή, Ακόστα, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Μανιά, Μπέριο, Περιστερίδη, Καρανίκα, Σαπαλίδη, Σκόνδρα, Ηλιάδη, Μασούρα. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντης του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.