Βαθμολογία

«Καταπληκτικό πρώτο μέρος, τρικυμία μετά»

Δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάσε ο Παναιτωλικός τη Δευτέρα (7/12) στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο, όπως επισήμανε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού στάθηκε σε αυτό και κυρίως στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, έδωσε στους παίκτες του συγχαρητήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα μας τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Με πολλά βαρίδια στην πλάτη τους οι παίκτες από αποφάσεις. Δεν συγκρίνεται ωστόσο με το δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαμε σε μια τρικυμία. Μπήκαμε ορμητικά στο δεύτερο μέρος αφού οι παίκτες κατάλαβαν ότι ήταν καλοί, αλλά παραλείψαμε την ισορροπία. Δεν υπήρχε. Όλοι σκεφτόμασταν μόνο επιθετικά αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη και δεν δημιουργήσαμε επιθέσεις.

Στην άμυνα δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει καθαρές ευκαιρίες. Έχουμε λόγω διαφόρων προβλημάτων δυσκολίες στον σχηματισμό ενδεκάδας. Ανεξάρτητα από όλα αυτά τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια κι αξίζουν συγχαρητήρια! Ο Παναιτωλικός είναι… σάκος του μποξ που όποιος θέλει τον χτυπάει».

-Για το γεγονός ότι όλες οι φάσεις του Ατρόμητου βγήκαν με τον ίδιο τρόπο, κάθετες στην πλάτη της άμυνας: «Είπα, ότι μπήκαν οι παίκτες σε τρικυμία γιατί άφησαν πίσω τα ανασταλτικά καθήκοντα. Δεν πιέζαμε στην μπάλα κι έβγαιναν εύκολα στην πλάτη μας. Είχε και πρόβλημα ο Παπάζογλου και 1-2 φορές μας πέρασαν από εκεί. Είχε έναν τραυματισμό από υπερένταση».

-Για τις αποφάσεις του Βοσκάκη: «Κάθε μέρα αυτά θα λέω; Θα γίνω συγγραφέας σε λίγο».