Βαθμολογία

Στραματσιόνι: «Παίξαμε σαν ομάδα»

Διπλό ψυχολογίας πήρε στην Ημαθία ο Παναθηναϊκός την Κυριακή (6/12) περνώντας με 1-0 από την έδρα της Βέροιας έστω κι αν δυσκολεύτηκε πολύ.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι η δεύτερη σερί νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες του.

Αναλυτικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο κρατήσαμε τη συνοχή μας, παίξαμε σαν ομάδα και φτάσαμε στη νίκη με δύναμη και πάθος.

Με δύο σερί νίκες, πλέον, έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο νικητής είναι νικητής. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι πως δεν επιτρέψαμε στην Βέροια να μας απειλήσει».

«Για μας ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε τη νίκη με δύναμη και πάθος. Μας βοηθάει σίγουρα στην αυτοπεποίθηση μας, δεν αφήσαμε την Βέροια να επιβάλλει το ρυθμό της και αυτό ήταν που μου άρεσε.

Ξέρουμε ότι έχουμε να διανύσουμε αρκετό δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Ήδη θεωρώ ότι παρουσιάζουμε κάποια βελτίωση από τη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να κάνει ευκαιρίες και παρουσιάσαμε γενικότερα μια πολύ καλή συνοχή ως ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά.

Είναι μια καλή νίκη για τους παίκτες και για την ομάδα. Ήταν θυμωμένοι οι παίκτες μου. Και για να πάρεις εκτός έδρας αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι θυμωμένος. Μαθαίνω πλέον τη Σούπερ Λίγκα. Υπάρχουν δύσκολες έδρες και πρέπει να βγάζεις θυμό για να περάσεις νικηφόρα. Το κάναμε με επιτυχία για 90 λεπτά και φτάσαμε στη νίκη.

Δεν θέλω μιλήσω ατομικά για κάποιον παίκτη. Είναι αλήθεια όμως πως κάναμε πολύ καλή αμυντικά δουλειά. Η άμυνα γίνεται από όλη την ομάδα. Ξεκινά από τον Πέτριτς και τον Καρέλη και καταλήγει στον Σάντσεθ, τον Τελάντερ και τους υπόλοιπους αμυντικούς μας. Θεωρώ πως βάλαμε το πρώτο τούβλο στον τοίχο. Γι’ αυτό είναι μια σημαντική νίκη».