Βαθμολογία

Βαρύ το κλίμα για Γεωργιάδη

Δεν αποκλείεται το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να ήταν και το τελευταίο στον πάγκο της Βέροιας για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά για μία ομάδα που ξόδεψε τόσα χρήματα το καλοκαίρι και ο Θοδωρής Καρυπίδης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του. Τη Δευτέρα (7/12) είναι πολύ πιθανό να έχουμε οριστικές εξελίξεις επί του θέματος.

Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από από τον Παναθηναϊκό ο Καβαλιώτης τεχνικός εξήγησε ότι ο Μερεμπασβίλι έχει δεν ήταν στην αποστολή γιατί κατέθεσε προσφυγή, ενώ τόνισε ότι το ματς με τους «πράσινους» κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό στα πρώτα 25-30 λεπτά. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού υποπέσαμε σε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μόνο μια ευκαιρία και αυτή από δικό μας λάθος.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναθηναϊκός είχε 2-3 καλές ευκαιρίες που προήλθαν από δικά μας λάθη. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε και φαινόταν ότι το παιχνίδια θα πάει στην ισοπαλία.

Δυστυχώς όμως στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε το γκολ που προήλθε από στημένη φάση και χάσαμε το παιχνίδι. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις άλλο ένα ματς μέσα στην έδρα σου, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του: «Είναι αλήθεια ότι δίναμε πολύ εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο και από δικά μας λάθη ο Παναθηναϊκός έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες του. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό».

Για την επιμονή του να βάζει τον Ναζλίδη στα άκρα: «Μας έλλειπαν δυο παιδιά και ο σχηματισμός ταίριαζε να παίζει πιο μέσα ο Θωμάς. Του έλειψε όμως η τελική προσπάθεια».

Για τους Μερεμπασβίλι και Αμπντούν: «Ο Μερεμπασβίλι έκανε προσφυγή. Προχθές μετά το ματς κυπέλλου του είπα ότι τον υπολογίζω για βασικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο μετά από μια μέρα μάθαμε ότι κατέθεσε προσφυγή. Ο Αμπντούν είναι τραυματίας. Υποβλήθηκε σε μαγνητική και έδειξε ότι αντιμετωπίζει θλάση β’ βαθμού. Είναι παίκτης της ομάδας και τον υπολογίζω κανονικά».