Βαθμολογία

Ελευθερόπουλος: «Έχουμε βελτίωση σε όλους τους τομείς»

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Πανθρακικός ενάντια στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να είναι ικανοποιημένος μετά την ήττα με 4-3.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Θρακιωτών είχε καλά λόγια να πει και για τους «ερυθρόλευκους», αναφέροντας ότι η φετινή ομάδα των Πειραιωτών είναι η καλύτερη της τελευταίας εικοσαετίας.

«Τρία γκολ και σήμερα, όπως είχαμε κάνει και με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πήραμε βαθμό. Αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος της τελευταίας εικοσαετίας. Έπαιξαν και παιδιά από την Κ20 και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, επειδή είχαμε τραυματισμούς και απουσίες. Σταθήκαμε αξιοπρεπώς, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όλοι.

Δύο διαφορετικές εικόνες ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο κλείσαμε καλά τους χώρους, τα παιδιά λειτούργησαν άψογα στο πλάνο που καταστρώσαμε όλη την εβδομάδα. Παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να βρει χώρους. Ακόμα και όταν προηγήθηκε βρήκαμε τον τρόπο και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο μέρος δυστυχώς ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά, βρήκε χώρους.

Κάποια στιγμή το σκορ πήρε διαστάσεις που δεν το αξίζαμε. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Ούτε με την ΑΕΚ όταν χάναμε 2-0 ούτε στην Τούμπα όταν χάναμε 3-2. Καταφέραμε και μπήκαμε στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχει βελτίωση σε όλους τους τομείς από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δυστυχώς, όμως πέρα από τα όμορφα λόγια, βαθμολογικά είμαστε ακόμα αρκετά χαμηλά. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε αυτή την βελτίωση με βαθμούς», δήλωσε ο Ελευθερόπουλος.