Βαθμολογία

«Βράζουν» με Σελίμο στον Παναθηναϊκό

Νικητής έφυγε από την Πάτρα και το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός, αλλά οι «πράσινοι» τα έβαλαν με τον διαιτητή της αναμέτρησης Σπύρο Σελίμο.

Από πλευράς «τριφυλλιού», λοιπόν, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία επιρρίπτεται η ευθύνη στον ρέφερι του Συνδέσμου Λακωνίας για ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, που έφεραν και τραυματισμό στον Μάρκους Μπεργκ.

Αναλυτικά: «Διαιτησίες τύπου Σελίμου δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Παναθηναϊκός. Ο εν λόγω διαιτητής ακολουθώντας την πεπατημένη αρκετών συναδέλφων του επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, αφήνοντας ατιμώρητα πολλά μαρκαρίσματα.

Αποκορύφωμα όλων το αντιαθλητικό τάκλιν που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του και δεν τιμωρήθηκε καν με φάουλ. Ο Μπεργκ, ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος εδώ και τρία χρόνια δεν τυγχάνει σεβασμού από τους περισσότερους διαιτητές. Ορισμένες φορές μάλιστα μπαίνει στο στόχαστρό τους.

Αντιθέτως ο Σελίμος ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προς τους αντιπάλους. Δεν στεκόμαστε στο γκολ οφσάιντ της Παναχαϊκής αν και είναι ενδεικτικό της αποψινής διαιτητικής εικόνας».