Βαθμολογία

«Βάναυση προσβολή της ιστορίας του Παναθηναϊκού...»

Την έντονη αντίδραση των διοικήσεων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προκάλεσε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Sportday» την Τρίτη (1/12), βάσει του οποίου οι «πράσινοι» συνδέονται ατυχώς με την παγκόσμια ημέρα κατά του ΑΙDS.

Έτσι, από πλευράς «τριφυλλιού» εκδόθηκε σκληρή ανακοίνωση με την οποία γίνεται λόγος για βάναυση προσβολή τόσο της ιστορίας του συλλόγου όσο βέβαια και των συνανθρώπων μας που έχουν νοσήσει από την εν λόγω ασθένεια, ενώ απαιτείται η άμεση επανόρθωση του ονόματος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά: «Η σημερινή πρωτοσέλιδη κατάπτυστη όσο και θλιβερή αναφορά της εφημερίδας SportDay αποτελεί βάναυση προσβολή της παναθηναϊκής οικογένειας.

Προσβάλλει βάναυσα την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Προσβάλλει βάναυσα όλα τα αθλήματα του συλλόγου.

Προσβάλλει βάναυσα τους φιλάθλους μας.

Προσβάλλει βάναυσα τους αθλητές μας.

Προσβάλλει βάναυσα τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού.

Και τέλος προσβάλλει βάναυσα την ελληνική κοινωνία, δείχνοντας ανεπίτρεπτη έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας και σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας που έχουν νοσήσει από AIDS.

Απαιτούμε την άμεση επανόρθωση του ονόματος του Συλλόγου έπειτα από το ιστορικό ατόπημα στο οποίο προέβη η εφημερίδα.

Σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και στο σύνολο του αθλητισμού από τα φαινόμενα διαφθοράς, γεννά πολλά ερωτήματα η σκοπιμότητα του πρωτοσέλιδου της εν λόγω εφημερίδας».