Βαθμολογία

Τούντορ: «Είμαστε δεμένοι»

Νίκη που τον συσπείρωσε πήρε ο ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη με το 3-1 επί της Καλλονής και αυτό αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε ότι το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, παραδέχτηκε πως υπήρχε νευρικότητα, ενώ χαρακτήρισε θετικούς τους παίκτες που μπήκαν αλλαγή. Αναλυτικά:

Για την νίκη του ΠΑΟΚ: «Κερδίσαμε πολλά πράγματα στον ψυχολογικό τομέα γιατί προερχόμασταν από μια κακή περίοδο. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε, ο ΠΑΟΚ άλλαξε. Αρχίσαμε καλά και ενώ είχαμε τον έλεγχο στο ματς, μετά ισοφαριστήκαμε. Στο ημίχρονο έπρεπε να κάνω τους παίκτες μου να πιστέψουν πως είναι καλύτεροι και πως θα μπορούσαν να κερδίσουν. Μετά στο χειρότερο σημείο του παιχνιδιού μας σκοράραμε».

Για το ότι οι σκόρερ του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν τρέχοντας στην αγκαλιά του: «Αυτό είναι μια θετική εξέλιξη. Είναι δείγμα της αναγνώρισης της δουλειάς που κάνουμε και δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε στα αποδυτήρια».

Για το αν βοήθησαν οι αλλαγές: «Έδωσαν θετικά στοιχεία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα μπει στο γήπεδο και το όνομά του, αρκεί να πιστεύω πως θα φέρει καλά πράγματα για την ομάδα».

Για την επαναδραστηριοποίηση του Τσίμιροτ: «Μπορεί να ξεκινήσει στο ματς με την Χανιά. Θα κατεβάσουμε μια ομάδα για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τις πολλές κάρτες του ΠΑΟΚ: «Οφείλεται στην νευρικότητα. Ο διαιτητής ήταν καλός. Ήταν ένα ματς με αρκετή ένταση για εμάς».

Για την Καλλονή: «Έχει καλούς παίκτες με ποιότητα».