Βαθμολογία

Πρόστιμο 51.500 ευρώ και τιμωρία της έδρας για Ηρακλή

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν Ηρακλής και ΑΕΚ που τιμωρήθηκαν με χρηματικά πρόστιμα από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (30/11) οι «κυανόλευκοι» θα πληρώσουν 51.500 ευρώ για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κόντρα στη Βέροια στην Ημαθία (0-0), ωστόσο η επιτροπή δεν έμεινε εκεί και τους επέβαλε επίσης και ποινή έδρας για μία αγωνιστική.

Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι» θα πληρώσουν το ποσό των 27.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό (1-2). Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της:  επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή ποσού πενήντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.  

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1371-11 μ ζ΄Έκθεση της Αστυνομίας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι επτά χιλιάδων ευρώ».