Βαθμολογία

Βεργέτης: «Μας πρόδωσε η κόπωση»

O Aστέρας Τρίπολης προσπάθησε, αλλά δεν άντεξε απέναντι στον Ολυμπιακό… Ο Στάικος Βεργέτης αιτιολόγησε την ήττα στην κούραση, αφού είναι γεγονός ότι οι Αρκάδες επέστρεψαν από την Πράγα την Παρασκευή (27/11) και ουσιαστικά έπαιξαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» δύο μέρες αργότερα χωρίς να πάρουν… ανάσα.

«Σήμερα ήρθαμε μετά από ένα ευρωπαϊκό αγώνα και ένα ταξίδι που είχαμε. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το ματς. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε, ειδικά στο πρώτο τέταρτο δεν κρατούσαμε την μπάλα και ο Ολυμπιακός είχε τον ρυθμό. Μετά το πρώτο τέταρτο σταθήκαμε καλύτερα, κάναμε και κάποιες αλλαγές για να μην είχαμε τόσο μεγάλη κόπωση που αναμέναμε ότι θα εμφανιζόταν στην ομάδα. Δυστυχώς ήρθε το γκολ και εκεί φάνηκε ότι μας πρόδωσε η κόπωση», είπε ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης χωρίς να ξεχάσει επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές του: «Να συγχαρώ τα παιδιά για την αμυντική οργάνωση, είχαμε καλά στοιχεία αμυντικής λειτουργίας και συνοχή στις γραμμές μας. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί».

Ακολούθως στην ερώτηση πώς και ο Αστέρας, αν και συνήθως παράγει φάσεις, δεν έκανε ουσιαστικά καμία τελική ο Βεργέτης απάντησε:

«Θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν βγάλαμε την επιθετικότητα που θέλαμε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος, έπαιξε ρόλο και η κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι που δώσαμε. Ήρθαμε Παρασκευή βράδυ από την Πράγα και έπρεπε μέσα σε μία μέρα ουσιαστικά να ανασυνταχθούμε για να προετοιμαστούμε για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι».

Τέλος, αναφορικά με το τι είπε στη σύντομη και εγκάρδια συνομιλία του με τον Μάρκο Σίλβα ο προπονητής των Αρκάδων τόνισε: «Πάντα υπάρχει μία χειραψία και ένας εναγκαλισμός με τον συνάδελφο, όποιος κι αν είναι αυτός. Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε συνάδελφος τραβάει όλο το λούκι και το άγχος σε ένα παιχνίδι. Μ' αρέσει αυτή η συναδελφικότητα. Ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία για το παιχνίδι με την Άρσεναλ».