Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Πρώτος με 19 βαθμούς ο Άρης Διλόφου

Ακολουθούν αναλυτικά τα τέσσερα ματς που διεξήχθησαν το Σάββατο (28/11) για τον 3ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι Πηνειός Λάρισας - Ζωοδόχος Πηγή θα διεξαχθεί την Κυριακή (29/11) και ώρα 11:00 το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης Β’.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ακαδημία Αχιλλέως - Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων 1 – 0

Με κεφαλιά του Καραγιάννη στο 70’ η Ακαδημία Αχιλλέως επικράτησε των Χαλκιάδων. Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Στο 25’ ο Χρόνης βρέθηκε μόνος του αλλά δεν κατάφερε λόγω του κακού γηπέδου να τελειώσει την φάση, όπως και στο 26’.

Στο 70’ φάουλ ο Μισαϊλήδης, ο Καραγιάννης την κεφαλιά και έγινε το 1-0. Τέλος στο 78’ ο Φιτζόπουλος έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Μισαϊλήδης (90’ Μπασαγιάννης), Καραγιάννης (84’ Θανόπουλος), Χρόνης, Φιτζόπουλος (87’ Γιαννούλας.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Κατσούλης, Τασιόπουλος Κ., Στεφανίδης (30’ λ.τ. Λαζαρίδης), Τασιόπουλος Α., Καρδαμίλλης, Φαρμάκας, Νιαβής, Ψύρρας, Νασιούλας, Κίτσας (50’ λ.τ. Ρουμάνης), Κονατσιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Κοτούμπας, Τσατσαρώνης.

Μυραϊκός - Άρης Διλόφου 0 – 2

Άλλη μία νίκη για τον Άρη Διλόφου που έφτασε τους 19 βαθμούς. Αυτή τη φορά στην έδρα του Μυραϊκού με σκορ 0-2. Για τους γηπεδούχους στο 15’ σουτ καλό του Λιμτσιούλη, πέρασε σύριζα από το αριστερό δοκάρι. Στο 35’ σουτ του Βέρα απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 40’ ο Κυριακάκης την κεφαλιά η μπάλα σύριζα άουτ.

Στο 75’ από αριστερά ο Μπέκος έκανε τη συρτή σέντρα τον πρόλαβε ο κίπερ και στο 83’ σουτ από 30 μέτρα ο Βλάνδος η μπάλα δίπλα από το γάμα της εστίας.

Για τους φιλοξενούμενους στο 10’ σουτ του Ρεντινόπουλου μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο κίπερ. Στο 20’ ο Καρακώστας από αριστερά έκανε τη σέντρα κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα και 0-1. Στο 27’ κόρνερ ο Καρακώστας, κεφαλιά ψαράκι του Σουλιώτη Β. μέσα από την μικρή περιοχή και η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 35’ τακουνάκι – πάσα του Λεβέντη στον Σουλιώτη Π. μέσα από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 55’ φάουλ του Καρακώστα, κεφαλιά του Σουλιώτη Β. σημειώθηκε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 65’ σέντρα του Σουλιώτη Π. γκολ ο Ρεντινόπουλος ακυρώθηκε ξανά ως οφσάιντ. Και στο 74’ κάθετη του Τσούλη στον Δημουλά με ωραίο πλασέ το τελικό 2-0.   

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Βογιατζής, Βλάνδος, Ντεντζονάϊ (85’ Χασιώτης), Γκερλιώτης, Παπαδούλης, Κυριακάκης, Μπαντούλης, Λιμτσιούλης, Γκένι (55’ Μπέκος), Οικονόμου Αχ. (70’ Αθανασίου), Βέρας.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Γ., Σουλιώτης Β., Συργκάνης, Μπουλούτσος, Χαμορούσιος, Καραγιώργος (70’ Δημουλάς), Καρακώστας, Σουλιώτης Π. (87’ Γκαραγκούνης), Ρεντινόπουλος, Τσούλης, Λεβέντης (60’ Βαϊτσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Μακρής, Τζιμούρτος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Νίκη Κρήνης 2 – 0

Νίκη για τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων επί της Νίκης Κρήνης με σκορ 2-0. Στο 2’ ατομική προσπάθεια του Τσιτσικλή βρέθηκε τετ α τετ τον έκοψαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί. Στο 14’ σουτ του Τσιτσικλή και έγινε το 1-0. Στο 20’ κεφαλιά ο Καραχάλιος εξ’ επαφής απέκρουσε ο κίπερ. Στο 25’ σουτ του Τσιτσικλή απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας. Στο 30’ ο Καραχάλιος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και έγινε το 2-0.

Στο 58’ ο Καραχάλιος είχε οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους. Για την Κρήνη στο 45’ σουτ καλό του Καραλευθέρη έβγαλε ο Γούσιας. Στο 60’ σουτ του Μαργαριτόπουλου Γ. έβγαλε ξανά ο κίπερ και στο 80’ ο Νταφόπουλος έκανε το σουτ που ήταν καλό απέκρουσε ο κίπερ.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γούσιας, Μακρυγιάννης, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Γιαννούλης, Τσιτσικλής, Μαμαλούδης (60’ Καραλόπουλος), Βασιλόπουλος (55’ Γάλας), Καραχάλιος, Κυριαζής (46’ Καραλόπουλος).

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Σακελλαρίου (12’ λ.τ. Νταφόπουλος Α/Θ), Καρνάβας, Γακόπουλος, Νταφόπουλος, Καραλευθέρης, Μαγαλιός (30’ Γκατζόγιας), Μαργαριτόπουλος Α., Καραγιάννης, Ζησόπουλος Γ. (70’ Πράπας), Ζησόπουλος Η., Μαργαριτόπουλος Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Νάκας, Τράντας, Θύμιου.

Μαρίνος Αντύπας – Σταυραετός 3 – 2

Νίκη με ανατροπή για τον Μαρίνο Αντύπα, μιας και αρχικά βρέθηκε να χάνει με σκορ 0-2 από τον Σταυραετό αλλά τελικά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για γύρισε το ματς. Τα γκολ για τους νικητές στο 42' ο Παπαναστασίου, στο 55' ο Αλμπάνης και στο 75' Βλασιάδης.

Μαρίνος Αντύπας: Γκίτσας, Κόσσυβας, Μητρολιός, Βλασιάδης, Μπέλτσιος, Ντρογκούλας, Βλάχος ( 35’ Μπάκολας), Αλμπάνης, Καραγιώργος, Τάσσιος ( 55’ Παπαδόπουλος), Παπαναστασίου ( 70’ Αδαμόπουλος).

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Γιαννούχος Τ., Γκέβρος Γ., Μαγνήσαλης, Αγγέλης, Γκέβρος Θ., Καλούτσας (50’ Κίτσιος), Βαρελάς, Ψαλίδας (46’ Γιαννούχος Β.), Κλημενώφ, Νταβέλης, Κολοβός.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντίνου, Μπούτος, Τσούκας.