Βαθμολογία

Αλλάζει τέσσερις ο Ουζουνίδης

Προβληματισμένος σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την εικόνα που είχαν οι παίκτες του στην Ξάνθη αλλά και από την κατάσταση στην οποία βλέπει πως είναι κάποιοι.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που είχε προαναγγείλει και σε ομιλία του τις προηγούμενες μέρες.

Οι προθέσεις του φάνηκαν και στην προπόνηση της Πέμπτης (26/11), η οποία έγινε στη Φυλή. Σε αυτή έδειξε ότι θα δώσει φανέλα βασικού σε τέσσερις που δεν είχαν ξεκινήσει στα τελευταία παιχνίδια.

Αργυρόπουλος και Τασουλής θα είναι στα άκρα της άμυνας αντί των Βλάχου και Οικονόμου, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Βιγιάλμπα θα παίξει ο Μασούρας. Όσο για την κορυφή, ο Ανσαριφάρντ έδειξε και στα Πηγάδια πως είναι σε καλή κατάσταση και έτσι θα επιβραβευτεί εκτός απροόπτου εκτοπίζοντας στον πάγκο τον Καραμάνο.

Τέλος, η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου (28/11) με τους Γιαννιώτες θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (27/11) με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο οποίο θα κάνουν για πρώτη φορά μετά τις εργασίες οι «κυανέρυθροι».