Βαθμολογία

Πάει για μίνιμουμ τρεις μεταγραφές ο Λεβαδειακός

Μανίκια θα αρχίσουν σιγά σιγά να σηκώνουν στον Λεβαδειακό βλέποντας ότι το ρόστερ έχει συγκεκριμένες αδυναμίες που πρέπει να καλυφθούν για να πάει ακόμα καλύτερα η ομάδα.

Οι Βοιωτοί τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει κοιλιά και βγάζουν προβλήματα, κάτι λογικό για μία ομάδα που χτίστηκε πολύ γρήγορα και δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα παίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο τραυματισμός του Μιλιάζες είναι πολύ μεγάλο πλήγμα δεδομένου του πώς χτίστηκε ο Λεβαδειακός και το κενό αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί. Ούτε ο Μανωλάς ούτε ο Μαχαίρας έχουν τα ανεβάσματα του Πορτογάλου και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν επιθετικά να προσφέρουν όσα εκείνος.

Εκτός αυτού, όμως, κενά έχουν εντοπιστεί και αλλού. Στον χώρο του κέντρου ο Ρομέου βγάζει τραυματισμούς και δεν έχει δώσει τις βοήθειες που θα περίμεναν. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ότι όλοι οι υπόλοιποι χαφ είναι αμυντικογενείς με αποτέλεσμα να κρίνεται σκόπιμη η απόκτηση οκταριού που να πατάει περιοχή. Εκεί ίσως αποκτηθεί και δεύτερος αν όλα πάνε ιδανικά.

Τέλος, Φαβάλι, Μίνγκας και Ναβάρο συνεχίζουν τις χαμηλές πτήσεις τόσο θα μεγαλώνει και η ανάγκη για εξτρέμ που θα μπορεί να δώσει και κάποια γκολ, αφού έως τώρα κανείς τους δεν έχει σκοράρει.