Βαθμολογία

Βεργέτης: «Να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες»

Στην Πράγα για τη νίκη που θα του επιτρέψει να προσπεράσει τη Σπάρτα και να βάλει θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Την Τετάρτη (25/11) έγινε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Στάικου Βεργέτη και σε αυτή ο τεχνικός των Αρκάδων ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παίξει έξυπνα και δεν θα πάρει ρίσκο χωρίς λόγο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν το βλέπουμε ως συνέχεια. Είναι πολύ κρίσιμο αλλά μόνο για την φετινή περίοδο, διότι μόνο με θετικό αποτέλεσμα έχουμε ελπίδες πρόκρισης».

Γιια το αν χωράει και η ισοπαλία στο αυριανό ματς: «Ο στόχος μας είναι να αμυνθούμε σωστά όταν δεν έχουμε την μπάλα και να απειλήσουμε όταν την έχουμε. Θέλουμε το μηδέν πίσω και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες μας».

Για τις διαφορές με το πρώτο παιχνίδι και βγουν σαν «καμικάζι» για το διπλό: «Είμαστε πιο έτοιμοι από άποψη ρυθμού σε σχέση με το ματς της Τρίπολης. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στους ρόλους μας.

Η αναγκαιότητα για το αποτέλεσμα μπορεί να είναι παγίδα που θα μας κοροϊδέψει. Αν πάμε για τη νίκη σαν τρελοί και βγούμε μπροστά μπορεί να το πληρώσουμε. Πρέπει να έχουμε οργάνωση».

Για τις απουσίες της Σπάρτα (Γιράτσεκ, Ματεγιόφσκι): «Η Σπάρτα έχει πολύ καλή ομάδα, οι απουσίες της θα αναπληρωθούν. Για το σχηματισμό πιθανότατα θα είναι ο ίδιος των τελευταίων αγωνιστικών. Εχουμε πατήσει σε αυτόν, έχουμε συνοχή και μάλλον δεν θα αλλάξει».

Για τη μόνο μία νίκη της Σπάρτα στον όμιλο: «Είναι πολύ καλή ομάδα, μπορεί να έχει μόνο μία νίκη αλλά έχει σταθεί καλά, ίσως της λείπει και η τύχη. Θα κυνηγήσει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος είπε: «Έχουμε ψυχολογία νικητή από το 6 στα 6. Δεν μας αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας στην Ευρώπη, δεν το σκεφτόμαστε. Θα μπούμε 1000% συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο».