Βαθμολογία

Επέτειος για Κεραυνό Δρυμού!

Η ομάδα του Κεραυνού Δρυμού, ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια το 1975, ήταν ένας σύλλογος που όλα τα χρόνια είχε στόχους. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κεραυνός πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στο Ελασσονίτικο ποδόσφαιρο.

Ειδική μνεία θα κάνουμε για τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα και στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκείνο όμως που είναι το μεγάλο ατού αυτής της ομάδας είναι το γήπεδο που έχει και είναι πραγματικό «στολίδι» για την κατηγορία. Το 1998-99 έγινε ανακατασκευή του γηπέδου και τότε τοποθετήθηκαν προβολείς αλλά και έγιναν νέα αποδυτήρια.

Η ομάδα έχει μεγάλες διακρίσεις στο εφηβικό και εκεί ήταν 3η σε όλο το νομό. Η διοίκηση είναι πολύ οργανωμένη, ο πρόεδρος κ. Βασίλης Μπανταβής είναι νεαρός και φιλόδοξος και σε όλη αυτή τη προσπάθεια βοηθάει τα μέγιστα ο Μορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δρυμού.

Το 2013-14 η ομάδα κατέβηκε με τα παιδιά του χωριού, όμως σταμάτησε πέρυσι τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και γι’ αυτό η ομάδα χρεώθηκε με -6 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ.

Η σημερινή διοίκηση είναι νοικοκυρεμένη και πρωτοποριακή, πάντα μέσα στο πνεύμα του αθλητισμού. Έτσι λοιπόν παρέχει σε όλους τους παίκτες εκτός όλων των άλλων και ιδιωτική ασφάλεια και λεωφορείο για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί στην διοίκηση έχουν θέσει στόχους και υπάρχει προοπτική. Η ομάδα αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο της μικρότερης τοπικής κατηγορίας (έχει 5 βαθμούς) και στόχος της είναι να βρεθεί στην παραπάνω κατηγορία. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη και ευχόμαστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της.

*Στις 19/12 ημέρα Σάββατο ο Κεραυνός Δρυμού γιορτάζει τα 40 χρόνια ίδρυσής του και έτσι διοργανώνει τον ετήσιο χορό στο κέντρο «Φαντασία» στην Ελασσόνα. Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα γίνουν βραβεύσεις, λαχειοφόρος και πλούσια δώρα αλλά και ζωντανή μουσική. Η διοίκηση καλεί όλον τον κόσμο να βρεθεί σε αυτή την όμορφη βραδιά.

Βάσω Γκατζούλη