Βαθμολογία

Μέχρι το 2019 στον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντινίδης

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το 2019 θα συνεχίσει να φοράει ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο δεξιός μπακ υπέγραψε το πρωί της Τρίτης (24/11) το νέο του συμβόλαιο και δήλωσε πανευτυχής για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κάνοντας λόγο για μια «από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως τις 30/6/2019. Ο 21χρονος (γεν. 02.06.1994) δεξιός οπισθοφύλακας υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κωνσταντινίδης έχει γεννηθεί στον Κορινό Πιερίας και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ το 2008, σε ηλικία μόλις δεκατεσσάρων. Πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2010 σε φιλικό αγώνα εναντίον της Παρτιζάν Βελιγραδίου και το επίσημο δυο χρόνια αργότερα σε ματς εναντίον του Πανθρακικού (26/8/2012).

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης , δήλωσε στο paokfc.gr: "Ασφαλώς είναι άλλη μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, από τις πολλές που μου έχει προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ευγνώμων στην ομάδα και τους ανθρώπους της, όπως φυσικά στον κ. Ιβάν Σαββίδη για την προσοχή που δίνει τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στις υποδομές από τις οποίες προέρχομαι.

Εύχομαι στη διάρκεια του νέου συμβολαίου να πραγματοποιηθούν και τα όνειρά μου για αυτή την ομάδα. Ήρθα παιδί στον ΠΑΟΚ και μου δόθηκαν όλες οι ευκαιρίες να γίνω άντρας μέσα από τις εμπειρίες μου εδώ. Οφείλω λοιπόν να ανταποδώσω στο Σύλλογο και τον κόσμο, με σκληρή δουλειά, καλές εμφανίσεις και κυρίως ταπεινότητα, την αγάπη που εισέπραξα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο"».