Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Έπαιξε κλειστά ο Ηρακλής»

Δεν ήρθε ούτε με τον Ηρακλή η πρώτη εντός έδρας νίκη για τη Βέροια, η οποία δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν έκανε κλασική ευκαιρία, ενώ ενδιαφέρον είχαν οι ειδικές αναφορές που έκανε σε συγκεκριμένους παίκτες του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε την υπεροχή σε όλο το 90λεπτο αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Φαινόταν πως ο αγώνας θα κριθεί στο γκολ. Φτάναμε εύκολα στην περιοχή του Ηρακλή αλλά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να δώσουμε την καλή τελική πάσα για να σκοράρουμε. Κρατάμε την καλή προσπάθεια των παικτών μέχρι και το τέλος αλλά και τη συνοχή που είχαμε στην άμυνα.

Πρέπει να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Η ποιότητα χρειάζεται στην τελική πάσα. Ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, είχε πολλούς παίκτες στην περιοχή και δεν μας επέτρεψε να κάνουμε τη μεγάλη ευκαιρία. Έτσι όπως πήγε το ματς το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για τον Αμπντούν και το επεισόδιο που είχαν: «Ο Αμπντούν είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας έχουμε κουβεντιάσει πολύ μαζί του. Για μένα ό,τι έγινε θεωρείται λήξαν».

Για το αν οι Καϊκούτ και Ναζλίδης χωράνε στο ίδιο σχήμα: «Το θέμα για εμάς είναι ότι πρέπει να χωρέσουν οι Ναζλίδης, Καϊκούτ και Μαγέφσκι. Ο Θωμάς δεν παίζει στην φυσική του θέση αλλά με αυτό το σχήμα παίξαμε και με τον Ολυμπιακό και κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Ίσως να χάνουμε σε ταχύτητα αλλά κερδίζουμε σε ποιότητα».

Για την αλλαγή του Μερεμπασβίλι: «Έκανε πολλές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό για να περάσει τις πάσες που θα θέλαμε. Προτιμήσαμε να περάσουμε στην επανάληψη τον Αμπντούν με σκοπό να δώσει το κάτι παραπάνω».