Βαθμολογία

Νίκη στον Παλαμά για τον ΓΣΛ

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τον ΓΣΛ, που κέρδισε μέσα στον Παλαμά την τοπική ομάδα με 64-86! Αφήνοντας πίσω το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας με το Στρατώνι, οι αθλητές του Primorac μπήκανε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και παίζοντας ελκυστικό μπάσκετ συνδυάζοντας ουσία με θέαμα φτάσανε στη δίκαιη επικράτηση.

Δεκάλεπτα: 9-14, 14-27, 19-22, 20-23.

Γ.Σ.Λ. 1928: Τσιαμπαλής, Παπαχρήστος 6, Λαμπρόπουλος 8(2), Δερμιτζάκης, Γοργόλης, Μπόγδανος 23(3), Τσιαβές 14(1), Νταλός, Αγγελόπουλος 8, Βαβάτσικος 10, Χανέλι 4, Λεπενιώτης 13(1).

Τιτάνες Παλαμά: Τριανταφύλλου 16, Γεωργαντάς 2, ΠαπαΪωάννου 12, Τσέλιος 3, Σταυρόπουλος 6, Χουχούμης 8, Γκέρος 7, Αποστολάκης 6, Αργύρης 4.

Το φυτώριο του ΓΣΛ

Μια πολύ σημαντική ημέρα η σημερινή στα πλαίσια της επιστροφής του ΓΣΛ στην ενεργό δράση. Η φιλοσοφία της διοίκησης του Γ.Σ.Λ. 1928 είναι πέραν της αντρικής ομάδας να δημιουργήσει ένα ισχυρό φυτώριο ακαδημιών με παιδιά που θα αγαπούν τον αθλητισμό και την καλαθοσφαίριση.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη εμφάνιση της ομάδας του Γ.Σ.Λ. προπαιδικό, η οποία στο πρωτάθλημα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ στον Γ' όμιλο Λάρισας αντιμετώπισε την Αστραπή Α.Ο. ΣΕΚΦΟΛΑΡ.

Στόχος της ομάδας μέσω των ακαδημιών είναι να εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά και να τα μυήσει στο χώρο της καλαθοσφαίρισης με την παρουσία των καλύτερων στο χώρο του αθλήματος ώστε να δημιουργήσει εν δυνάμει αθλητές για την στελέχωση της αυριανής ομάδας.

Το γεγονός ότι αυτά τα παιδιά, 2-3 χρόνια μικρότερα από τα όρια του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος, αντιμετώπισαν όσο καλύτερα μπόρεσαν την αντίπαλο ομάδα μόνο περηφάνια και αισιοδοξία μπορεί να φέρει σε όλη την οικόγενεια του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ. Η διοίκηση θέλει να ευχηθεί σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας πάνω από όλα υγεία, αποφασιστηκότητα και επιμονή για την επίτευξη των στόχων.