Βαθμολογία

Επεισοδιακή νίκη για τη Νίκη Μιχαήλ

Η Νίκη Μιχαήλ φιλοξένησε τον Όλυμπο Πυθίου και τον κέρδισε με σκορ 3-2. Το παιχνίδι έληξε 10 λεπτά πριν τα 90’ διότι οι φιλοξενούμενοι επιτέθηκαν στο διαιτητή. Στο αγωνιστικό κομμάτι πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός Χαλάτσης με δύο ασίστ και ένα γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και σκόραραν στο 35’. Ο Χαλάτσης με μια πάσα «πάρε βάλε» θα βρεί τον Καψάλη που με λόμπα θα κάνει το 2-0. Το 3-0 θα έρθει στο 44’ με μια φάση καρμπόν του πρώτου γκολ. Πάλι Ο Χαλάτσης θα δώσει την εξαιρετική πάσα και πάλι ο Καψάλης με πλασέ το 2-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Ραπτόπουλο να κάνει την κεφαλιά και τον Κατή να μπλοκάρει στο 50’. Στο 65΄θα γίνει το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλάτση. Από εκεί και πέρα η εικόνα άλλαξε. Στο 68’ έγινε το 3-1 με μακρινή λόμπα του Καϊμακάμη και στο 79’ το 3-2 με κεφαλιά του Παδιώτη. Εκεί το παιχνίδι διακόπηκε λόγο επεισοδίων και έτσι το τελικό σκορ έμεινε 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι κάνουν παράπονα για την διαιτητική τριπλέτα.

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τσιατσιάς): Βασιλειάδης, Καραφύλλης, Ραπτόπουλος, Μπούφης, Τσαλίκης, Καψάλης (61’ Σαπουνάς), Φάκας, Τσάκαλος (45’ Σβιλιάς), Χαλάτσης, Κούσιας.

Όλυμπος Πυθίου (Γιώργος Δασκάλου): Κάτης, Μαρογιάννης, Παδιώτης, Γκαβαλιάκας, Ντουσκού, Μπουζούκης (56’ Κατσιαμήτας), Σκαμπαρδώνης, Στούπας, Καϊμακάμης, Σιαμάτρας, Φουρκιώτης.

Διαιτητής: Μίχος. Βοηθοί: Σκέτος, Παλαμίδας.