Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Μόνος πρώτος ο Ελευθεριακός

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η αγωνιστική δράση στον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου πλέον ο Ελευθεριακός, μετά την νίκη του με σκορ 3-2 επί του Ευαγγελισμού, βρίσκεται πλέον μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ισοφαρίστηκε αλλά τα κατάφερε ο Ελευθεριακός

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Ελευθεριακός, απέναντι στην Φλόγα Ευαγγελισμού και βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ νωρίς στο παιχνίδι, με τον Σαμαρά που σημείωσε το 1-0, ενώ στην συνέχεια ο Τζιούρας έβαλε μπροστά την ομάδα του με δύο γκολ. Στο 20’, οι φιλοξενούμενοι μείωσε σε 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Χατζής και εκτέλεσε εύστοχα ο Λίτρα.

Στο δεύτερο μέρος, μάλιστα, ο Ευαγγελισμός, έκανε το 2-2 με τον Κίκε, ωστόσο ο Ελευθεριακός, έφτασε και σε τρίτο γκολ, με τον Τζιούρα στο 80ο λεπτό. Τέλος, να σημειωθεί, ότι υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία, από πλευράς Ευαγγελισμού.

Ελευθεριακός: Γερμάνης, Μπίμπα, Ζαφειρούλης, Φροξυλιάς, Δεληγιάννης, Δάλλας (46’ Πότσης), Μπάτζιος, Γκαραβέλης, Χριστοδούλου (70’ Παπαρχήστος), Σαμαράς, Τζιούρας.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Παπαϊωάννου (46’ Καουνάς Ι., λ.τ.), Στογιάννος, Κόκκινος, Γιακουβής (60’ Γεροκώστας), Ζάρρας, Μαντής Παν., Κορδέλας, Χαλίτσιος (75’ Μαντής Τρ.), Κίκε, Λίτρα, Χατζής.

Διαιτητής: Μίχος Βοηθοί: Ζαχαρός, Μπακάλμπασης.

Εύκολο έργο για τον Λαρισαϊκό

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Λαρισαϊκός απέναντι στην Δόξα Αμυγδαλής και βρίσκεται πλέον στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ με τον Τατία στο 40’, με το 1-0 να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 65’ ο Περικλής Γκόλαντας έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80’, διαμόρφωσε και το τελικό 3-0.

Λαρισαϊκός: Τάσης, Παναγιωτίδης, Μικερτζής, Αρβανίτης, Τσιτσιλής, Ρουμολίνο (65′ Γκόλαντας Θ.), Ελιζόπουλος, Τατίας, Τζέτζικας (55’ Παπαγιαννόπουλος), Γκόλαντας Π. (80′ Πατρίκης), Τσιμπουκλής.

Δόξα Αμυγδαλής: Γαλάνης, Ανδρέου, Μπραχελίκα, Ντάφος Π., Στεφανούλης, Ντάφος Ι., Τσικούρας, Ντίνας (70′ Παπαναστασίου), Φλαμούρ (75′ Μπικιώτης), Τζαβέλας, Καράτζιος.

Διαιτητής: Ρουπέλας Βοηθοί: Κουβάτας, Τσιούμας.

«Έλαμψε» ο Τζέκας

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Αστέρας Νέου Περιβολίου, απέναντι στον Ιπποκράτη, με την ομάδα της Λάρισας, να πέφτει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 20’, όταν ο Ιρδανίδης Δ., κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ, σημειώνοντας το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η ώρα του Τζέκα να σκοράρει. Συγκεκριμένα, αρχικά σημείωσε το 2-0, για να μειώσει ο Ιπποκράτης σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλοκανά, ενώ στην συνέχεια, ο Τζέκας και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα του.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Νάρης, Αργύρης, Αλεξόπουλος, Ζιώγας, Μάλτζιαρης, Παπανικολάου (80′ Τσιουμπέκας), Σκλαβενίτης, Μαγαλιός (46′ Παπαδημητρίου, 85′ Χρόνης, λ.τ.), Ιορδανίδης Ν., Τζέκας, Ιορδανίδης Δ.

Ιπποκράτης: Παπανικολάου, Τσουμάνης, Κατσογιάννης, Τζίκας, Κολοβός, Ζαμπούλης (70′ Παπαδημητρίου), Μονάντερος (60′ Ζδράγκας), Τσιάμης, Ροκούδης, Νταμπαλέτσιος (60′ Μικερτζής), Σαλοκανάς.

Διαιτητής: Γκαραβέλης Βοηθοί: Λανάρα, Μπιμπή.

Με τρία γκολ καθάρισε η Αιγάνη

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Όλυμπος Αιγάνης, επί της Ελάφου κι έτσι πλέον έπιασε τον Ιπποκράτη στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 20’, με τον Περκέτσι, που σημείωσε το 1-0, με το σκορ αυτό να παραμένει ως και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Αιγάνη έκανε το 2-0 με τον Ευαγγέλου, ενώ στο 70ο λεπτό, ο Περκέτσι με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Έλαφος, ευχαριστεί την ομάδα της Αιγάνης για την φιλοξενία, ενώ υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Όλυμπος Αιγάνης: Φιλίππου, Δήμου (70′ Χριστοδούλου), Μπουλάρι, Ριζάκης, Λιόλιος (46′ Περόι), Ευαγγέλου, Περκέτσι, Πουρλιώτης, Ζάχος, Κοτρώνης, Ζαφείρης.

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Τσατσανάκος, Παπάζογλου, Ζυγογιώργος, Μάνδαλος, Καλόγηρος, Μπρούσας, Στογιάνοφ (50′ Καματσέλος), Καρανικόλας, Νταμήτρος (60′ Χριστοδούλου), Σφέτσος.

Διαιτητής: Παλαμίδας Βοηθοί: Ζήγρα, Θύμιου.

Αμφίρροπο παιχνίδι με νικητή τον Αετό

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Αετός Αετολόφου, μέσα στην έδρα της Ελάτειας, όπου και κέρδισε την τοπική Θύελλα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Λάχο, ενώ η Ελάτεια, ισοφάρισε στο 35’ με τον Αβέλλα, με το 1-1 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν γκολ, ενώ ο Αετός είχε και δοκάρι. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την νίκη, καθώς στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Λάχο, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Θύελλα Ελάτειας: Κωστής, Λάλας, Δήμου, Μουστάκας, Σολωμός, Κοσμάνος, Αβέλλας, Γιακουβής (83’ Κίτσιος), Παπαδόντας (10’ Τσιτώτας, λ.τ.), Κολώνας, Κέρι.

Αετός Αετολόφου:  Τσανάς, Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Μπαρούτζας Σπ., Λάχο, Παντελιάδης Ν., Κασίδας, Καράτζιος Γρ., Αργυρούλης, Μπρουγαζάς, Παφίλης.

Ντανταλής Βοηθοί: Γοργοτσιάς, Παπαχατζής.