Βαθμολογία

Βεργέτης: «Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί, μόνο δουλειά»

Την αγωνιστική του άνοδο πιστοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης, που κέρδισε την ΑΕΚ 0-1 στο ΟΑΚΑ συμπληρώνοντας ένα καρέ αγώνων μόνο με νίκες (3 στην Ελλάδα και μία στην Ευρώπη).

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος, τονίζοντας πως παρά την κούραση, η ομάδα του κατάφερε να σημειώσει ένα σπουδαίο διπλό.

Υπογράμμισε την αποβολή του Βάργκας, που βοήθησε στις… αντοχές των δικών του παικτών, ενώ εξήγησε πως η «μεταμόρφωση» του Αστέρα δεν οφείλεται σε κάποιο μαγικό κουμπί, αλλά στη σκληρή δουλειά.

«Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη τόσο για τη βαθμολογική μας ανέλιξη, όσο και επειδή επιτεύχθηκε στην έδρα ενός αντιπάλου όπως η ΑΕΚ. Η ομάδα δεν είχε τη φρεσκάδα και την ενέργεια, λόγω του ευρωπαϊκού ματς.

Μας ευνόησε όμως η αποβολή γιατί έφερε πιο αργά την κούραση στους παίκτες μας. Από ‘κει και πέρα, φρέσκαρα την ομάδα οι αλλαγές, στο τελευταίο εικοσάλεπτο είχαμε καλές στιγμές, με αποκορύφωμα το γκολ που έφερε τη νίκη», είπε αρχικά

Όσο για το φορμάρισμα του Αστέρα μετά από το δύσκολο ξεκίνημα, σημείωσε: «Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Βρεθήκαμε σε μια άσχημη περίοδο το προηγούμενο διάστημα και κάπως αποσυντονιστήκαμε. Δεν υπάρχει, όμως, μαγικό κουμπί, υπάρχει δουλειά. Αυτό κάναμε και αυτό ήταν τελικά το εφαλτήριο γι’ αυτή την αντεπίθεση».