Βαθμολογία

Ήττα για τον ΓΣΛ

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή από το Στρατώνι ο ΓΣΛ με σκορ 80-84. Σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, σαν γιορτή, οι φίλαθλοι παρακολούθησαν έναν αγώνα με χιτσκοκικό φινάλε, που κρίθηκε στις λεπτομέριες υπέρ της ομάδας του Στρατωνίου.

Στον αγωνιστικό χώρο οι αθλητές του Μάριο Πρίμορατς προσπάθησαν να βρούν λύσεις, στην πολύ μεγάλη ευστοχία των φιλοξενουμένων από το τρίποντο και να φτάσουν τις τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο "ροζ φύλλο".

Εξωαγωνιστικά, η αναμέτρηση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγής προς τιμήν του εκλειπόντος Νίκου Νικόδημου.
Από εκεί και πέρα, στη σημερινή αναμέτρηση η διοίκηση της ομάδας συνέχισε τις ευχάριστες εκπλήξεις για τους φιλάθλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Κληρώσεις Δώρων από τα ΟΠΤΙΚΑ ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, τον ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗ και το SUPER MARKET ΤΣΟΥΜΑΝΗ.

Ενώ για τους μικρούς φίλους της ομάδας το ΘΕΣ ΓΑΛΑ μοίρασε δωρεάν ΘΕΣ CHOCO και ΠΛΗΡΕΣ γάλα και το STER CINEMAS μοίρασε εκπτωτικά κουπόνια για τα παιδιά και τους συνοδούς τους.

Ο Lari με τις ΓΣΛ BURN THE FLOOR κάνανε πάλι εκπληκτική παράσταση, με την guest συμμετοχή της μασκότ του ΘΕΣ ΓΑΛΑ.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ευνόησε την προσπάθεια της ομάδας, αλλά αποδεικνύεται περίτρανα με την παρουσία του κόσμου ότι πλέον το μπάσκετ στον Γυμναστικό είναι κάτι παραπάνω από μια αναμέτρηση.

Αυτή την προσπάθεια ήρθε να την παρακολουθήσει και από κοντά ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στην Ελλάδα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Γ.Σ.Λ. 1928 (Primorac): Δερμιτζάκης, Τσιαμπαλής 3(1), Γοργόλης 5(1), Παπαχρήστος 19, Λαμπρόπουλος 15, Μπόγδανος 4, Τσιαβές 4, Νταλός 2, Αγγελόπουλος 8, Βαβάτσικος 20(1), Χανέλι, Λεπενιώτης

Στατώνι (Νικολαϊδης): Αμπατζάς 14(2), Δήμου 10, Δεληγιάννης 16(4), Γεωργάκης 2, Αρνίδης 22(3), Φλιάτης 3(1), Χαντζίδης 4, Δασκαλόπουλος 11, Φλιάνης