Βαθμολογία

Δέλλας: «Η διοίκηση δεν μου έχει βάλει ταβάνι»

Αισιόδοξος για τη συνέχεια παρά την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο του εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Ατρομήτου. Ο 39χρονος τεχνικός σημείωσε ότι από τη διοίκηση δεν έχει τεθεί κάποια ταβάνι όσον αφορά στους στόχους της φετινής σεζόν, ωστόσο σημείωσε ότι αυτό που θέλει είναι να δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα μπορεί να φέρνει τα παιχνίδια στα μέτρα της, ώστε τα αποτελέσματα να εξαρτώνται μόνο από εκείνη.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και φυσικά υπάρχει στεναχώρια για το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου. Προσπάθησα αυτές τις μερες να βελτιώσουμε την ψυχολογία της ομάδας, να δείξουμε κάποια πράγματα που δεν πρόλαβα. Στη μεγαλύτερη διαρκεια του παιχνιδιού έκαναν αυτά που είχαμε πει. Χάσαμε ένα παιχνιδι που δεν έπρεπε να χάσουμε. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είχε μονο 3 φάσεις. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά αφού δεν έγινε το 2-0 με τον Ναπολεόνι, απέναντι στον Μπεργκ και σε μία ομάδα που ήθελε το παιχνίδι δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Μπορώ να πάρω ως θετικό την προσπάθεια των παικτών μου, έδειξαν πείσμα και διάθεση, υπάρχει καλό υλικό και τα αποτελέσματα θα ‘ρθουν. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους θέλουμε κοντά μας και όπως είπα και στις πρώτες δηλώσεις μου πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί. Ότι συνέβη συνέβη, μπορούμε να δουλέψουμε για το μέλλον».

Στη συνέχεια είπε: «Ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα πρωταθλητισμού, ποτέ δεν ήταν. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και βαθμολογικό. Η διακοπή θα μας βοηθσει να πούμε και να δείξουμε κάποια πράγματα ώστε να βγούμε από τη δύσκολη βαθμολογική θέση. Οι παίκτες μου και η διοίκηση δεν μου έχουν βάλει ταβάνι. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε».

Για το αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι φυσικής κατάστασης, τόνισε: «Δεν θα ακούσετε από μένα για και που δεν εκανα εγώ. Ότι προβλήματα υπάρχουν θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Δεν είναι τόσο θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά ψυχολογικό. Θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα που τα παιχνίδια να εξαρτώνται μόνο από εμάς».

Για την απουσία του Φυτανίδη, υποστήριξε: «Ας μην μιλήσουμε για παίκτες συγκεκριμένα. Υπάρχουν σημαντικες απουσίες, είχαμε και δυο αναγκαστικές αλλαγές και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μπρίτο και Κιβρακίδης αποχώρησαν με τραυματισμούς, από την άλλη ο Μαρσελίνιο λόγω και της αποχής του πάλεψε όσο μπορουσε και είχε δυνάμεις. Είναι δύσκολο να περάσουμε όλα όσα θέλουμε, είμαι αισιόδοξος όμως , μέσα από τη δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ο καθένας θέλω να ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, απάντησε και σε ερώτηση για τη φάση του Λαζαρίδη, όπου ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι. «Δεν εχω εικόνα για το πέναλτι. Υπάρχει κατήφεια και στεναχώρια. Είτε μας ακουμπάμε λίγο μέσα στηνπεριοχή, πρέπει να το τελειώνουμε».