Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Δέλλα ο Ατρόμητος

Σε εποχή Τραϊανού Δέλλα βαδίζει πλέον ο Ατρόμητος, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (4/11) οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την πρόσληψη του τέως τεχνικού της ΑΕΚ.

Οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά το «διαζύγιο» των «κυανόλευκων» με τον Μιχάλη Γρηγορίου, το ντιλ επετεύχθη και ο «Κολοσσός» αναλαμβάνει να επαναφέρει τον Ατρόμητο σε τροχιά επιτυχιών.

Ο Δέλλας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και η παρουσίασή του θα γίνει στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11), ημέρα κατά την οποία θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση, αφού το Σάββατο (7/11) θα ντεμπουτάρει στον πάγκο και στο δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι βοηθός του θα είναι ο Βασίλης Μπορμπόκης, ενώ ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας αναλαμβάνει χρέη γυμναστή.

«Ο “Κολοσσός” έρχεται για να ψηλώσει και να ανεβάσει το “αστέρι” μας στη θέση που του αρμόζει! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα εμβληματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον ανερχόμενο και χαρισματικό προπονητή Τραϊανό Δέλλα!», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ατρόμητου.

Από την πλευρά του, ο 39χρονος τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και λίγα λόγια για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η προοπτική του συλλόγου, η μεγάλη ιστορία του και η τιμή που μου κάνουν ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος για να με επιλέξουν,αποτελούν από μόνα τους ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για εμένα.

Οι δικοί μου στόχοι είναι συνυφασμένοι και αλληλένδετοι με τους στόχους της ομάδας κι εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να μπορέσουμε να την βγάλουμε από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει μέσα από πολλή δουλειά και τα λίγα λόγια.

Ο Ατρόμητος είναι κλαμπ που φημίζεται για την οργάνωση του σε θέματα διοίκησης και εγκαταστάσεων. Το διαπίστωσα άλλωστε όταν μου αναλύθηκε διεξοδικά όλο το πρότζεκτ του συλλόγου και είναι ένα μεγάλο ατού που αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει ανοδική πορεία. Όπως είπα, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων μας πρέπει να ξαναφέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που αξίζει και πρέπει να βρίσκεται.

Πάντα λέω ότι σε μια ομάδα πρέπει όλοι οι κρίκοι διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και πως ο κόσμος πρέπει να δείχνει την στήριξή του στις δύσκολες στιγμές. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».