Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία για Παούνοβιτς

Ο Βέλικο Παούνοβιτς φαίνεται πως θα είναι εκτός απροόπτου ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, αφού οι συζητήσεις με την «πράσινη» διοίκηση έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος οδήγησε την εθνική Σερβίας Κ20 στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αναμένεται άμεσα να φτάσει στην Ελλάδα για να διευθετήσει διάφορα θέματα με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ώστε να προλάβει να καθίσει και στον πάγκο στο σαββατιάτικο (7/11) παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφού στόχος είναι να μην πάει με υπηρεσιακό η ομάδα.

Εφόσον επέλθει η συμφωνία με τον Παούνοβιτς, ο Σέρβος κόουτς αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (4/11) για να ξεκινήσει άμεσα δουλειά, διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα πάει στο Περιστέρι με τον Στιβ Ρούτερ, τον βοηθό του Γιάννη Αναστασίου.

Από την άλλη, ο σερβικός Τύπος τονίζει ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Η εφημερίδα «Novosti» αναφέρει: «Αφού απέρριψε Παρτιζάν, Αλμερία και Χετάφε, ο Βέλικο Παούνοβιτς φαίνεται πως συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα αναλάβει την ομάδα της Αθήνας», ενώ η εφημερίδα «Telegraf» υπογραμμίζει: «Ο Παούνοβιτς είναι κοντά στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει την ομάδα που θέλει να βγει από τη σκιά του Ολυμπιακού. Αν αυτό συμβεί, για πρώτη φορά ο σύλλογος θα έχει στον πάγκο της ομάδας ποδοσφαίρου και του μπάσκετ Σέρβο προπονητή, μιας και στο μπάσκετ η ελληνική ομάδα έχει στον πάγκο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς».

Τέλος, η εφημερίδα «Sportska Centrala» αναφέρει: «Sportska Centrala: «Ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι έτοιμος να γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις».