Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Εγώ πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσω»

Με σκυμμένο κεφάλι φεύγει από το Καυταντζόγλειο ο Ατρόμητος μετά την ήττα από τον Ηρακλή και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μιχάλη Γρηγορίου να αποχωρεί. Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί μετά τη νέα γκέλα και ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πως είναι αποφασισμένος να συνεχίσει.

Από εκεί και πέρα, τα έβαλε με την ατυχία καθώς η ομάδα του για ακόμα ένα ματς δέχεται γκολ με την πρώτη φάση του αντιπάλου, αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες, ενώ στάθηκε και στην αδράνεια των παικτών του.

Αρχικά είπε: «Έγινε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο λάθος κοντρόλ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σύνηθες για εμάς τη φετινή χρονιά. Ο Ηρακλής είχε τη φάση του γκολ και τίποτα άλλο. Και εμείς όμως είχαμε μόλις ένα σουτ με τον Λημνιό. Αλλάξαμε σχηματισμό, μπήκαμε πιο ενεργητικά δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Αντί να ισοφαρίσουμε, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ, δίχως να κάνει κάτι ο Ηρακλής. Μείναμε μετά με δέκα, στη συνέχεια με εννιά και τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Εμείς πληρώνουμε την αδράνειά μας. Υπάρχουν αρκετές ήττες και αυτό επιβαρύνει την ψυχολογία την αυτοπεποίθηση».

Για τα σενάρια περί αντικατάστασής του: «Κανένα σχόλιο. Εγώ δεν ξέρω κάτι. Εγώ συνεχίζω κάτι που πιστεύω πως πρέπει να κάνω. Αν πρέπει να μιλήσω με κάποιον θα το κάνω με τον πρόεδρο ή τον κ. Αγγελόπουλο».

Για την αλλαγή του Πίτου Γκαρσία: «Ο Πίτου έπαιζε με πυρετό. Είχε 38,8 πριν το παιχνίδι. Έπαιξε με ένεση. Κοιτάω όμως πρώτα την υγεία και βάζω σε δεύτερη μοίρα τις απουσίες που μπορεί να είχαμε».