Βαθμολογία

Φθηνό ξένο θέλουν στον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Γιάννης Αναστασίου και στο «τριφύλλι» έχουν ήδη σηκώσει μανίκια για να βρουν τον επόμενο. Η λίστα με τους προπονητές είναι μεγάλη και θα χρειαστεί ένα ξεκαθάρισμα. Ωστόσο, προτεραιότητα σύμφωνα με όσα βγαίνουν από την ΠΑΕ είναι να αποκτηθεί ξένος άφθαρτος.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να έρθει προπονητής που δουλεύει ή δούλεψε στην Ελάδα αποκλείοντας έτσι περιπτώσεις όπως ο Λουτσέσκου.

Επιπλέον, πρόθεση των «πρασίνων» είναι να κλείσει άμεσα το θέμα προκειμένου να μην πάει το Σάββατο (7/11) στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο η ομάδα με υπηρεσιακό τεχνικό.

Αυτό που αξίζει να πει κανείς είναι ότι λόγω και της αποζημίωσης που θα πάρει ο Αναστασίου, το μπάτζετ δεν είναι μεγάλο. Επομένως, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει κάποια ακριβή περίπτωση όπως του Μαρσέλο Μπιέλσα έστω κι αν ο τελευταίος είναι φίλος του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Τέλος, μένουν -προς το παρόν-, όπως όλα δείχνουν οι Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος, οι δύο συνεργάτες του Ανστασίου. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μαζί τους έως τώρα, όπως και με τον Βαγγέλη Λάππα, τον προπονητή τερματοφυλάκων.