Βαθμολογία

Υπ’ ατμόν ο Αναστασίου

Μόνο ικανοποιημένος δεν θα μπορούσε να είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού από το 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο την Κυριακή (1/11). Με την ομάδα να βρίσκεται πλέον στο -8 από την κορυφή του πίνακα της Σούπερ Λίγκας από τον Νοέμβριο και έχοντας γνωρίσει και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, η θέση του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο των «πράσινων» μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται, ωστόσο μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, που αρκετές φορές στο παρελθόν στήριξε τον 42χρονο τεχνικό.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε συνομιλίες μετά τον αγώνα με την Ένωση με τους συνεργάτες του, οι οποίοι και του συνέστησαν να δώσει το «οκ» για την απομάκρυνση του Αναστασίου, καθώς ο κόσμος έχει αγανακτήσει, αλλά και λόγω των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου όπου τόνισε ότι είναι θετικό που η ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

Τη Δευτέρα (2/11) θα υπάρξουν συναντήσεις των ιθυνόντων του συλλόγου για το συγκεκριμένο θέμα, από τις οποίες και θα κριθεί η απόφαση, ενώ δεν αποκλείεται ο Αλαφούζος να τα πει και με τον Αναστασίου.