Βαθμολογία

«Αδικήθηκε ο Παναιτωλικός, αλλά το λάθος ήταν ανθρώπινο»

Με σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία έφυγε ο Παναιτωλικός από το ματς με την Ξάνθη και σε σχετική ανακοίνωση ζητήθηκε από τον μεγαλομέτοχο των ακριτών Χρήστο Πανόπουλο να πάρει θέση.

Εκείνος δεν αρνήθηκε και το βράδυ της Κυριακής (1/11) προχώρησε σε δήλωση, για να παραδεχθεί ότι οι Αγρινιώτες αδικήθηκαν στο γκολ που τους ακυρώθηκε, αλλά να τονίζει ότι επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος.

Αναλυτικά, όσα είπε το αφεντικό της Ξάνθης: «Με εκτίμηση προς την ομάδα του Παναιτωλικού, τους παίκτες του, τους προπονητές του, τους φιλάθλους του, όπως επίσης και προς τον ιδιοκτήτη της, έχω να αναφέρω τα κάτωθι:

Ο Παναιτωλικός πέτυχε ένα δεύτερο γκολ. Από τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τη σέντρα.

Από το μόνιτορ μετά, όλοι διαπιστώσαμε ότι δεν ήτανε off side και ως εκ τούτου το γκολ ήταν κανονικό. Αυτό ήταν το ανθρώπινο λάθος της διαιτησίας. Γιατί ανθρώπινο και μόνο ανθρώπινο είναι, όταν κανείς χρειάζεται το μόνιτορ για να δει το λάθος. Ο Παναιτωλικός και η SKODA ΞΑΝΘΗ θα πρέπει να ξεχάσουν τη σημερινή τους εμφάνιση που δεν αποτελεί μνεία για τις ομάδες τους και το ποδόσφαιρο».