Βαθμολογία

Θεοδωρίδης: «Χάσαμε από λανθασμένες αποφάσεις»

Οργή υπάρχει στην Καλλονή για τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα και αυτό φάνηκε από την τοποθέτηση του Νίκου Μιχαλάκη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Σαφώς και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη διαιτησία και ο τεχνικός της Καλλονής. Ο Θαλής Θεοδωρίδης στη συνέντευξη Τύπου άφησε αιχμές και μεταξύ άλλων τόνισε πως αν χρειάζεται θα πρέπει η ομάδα του να κερδίζει και τους διαιτητές.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα, να πάρουν αποτέλεσμα κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς από την αρχή της περιόδου. Είχαμε σχεδιάσει και μας βγήκε στο γήπεδο να μπλοκάρουμε τα ατού και τα δυνατά σημεία του Πλατανιά, όπως ο Μιλούνοβιτς και οι στημένες φάσεις. Προσπαθήσαμε, προηγηθήκαμε στο σκορ. Σε κάποια αδράνεια δεχτήκαμε την ισοφάριση.

Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πάλι το παιχνίδι μας με τις αντεπιθέσεις, αλλά δεν μας βγήκε. Είμαι νέος προπονητής στη Σούπερ Λίγκα και ούτε πρέπει ούτε θέλω να ασχολούμαι με τις διαιτησίες. Ωστόσο, επειδή κάποια στιγμή μας πνίγει το δίκιο κι έχουμε φτάσει στην 9η αγωνιστική και είχαμε εχθρικές διαιτησίες, σήμερα νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι από κάποιες λανθασμένες αποφάσεις. Ο Πλατανιάς δεν έχει ανάγκη, τουλάχιστον αυτό έχει δείξει μέχρι σήμερα, από κάποια βοήθεια γιατί είναι πολύ καλή ομάδα, έχει καλό προπονητή και υλικό.

Είναι καλό να βρίσκονται στη Σούπερ Λίγκα επαρχιακές ομάδες. Εμείς είμαστε μία ομάδα ακριτική, μ' έναν πρόεδρο που βρίσκεται στο εξωτερικό και μοχθεί. Από το υστέρημά του προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Είναι σκληρό αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε Αν χρειάζεται να παίζουμε για να κερδίζουμε και τη διαιτησία, οφείλουμε να το κάνουμε».