Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Εμείς είχαμε τις μεγάλες ευκαιρίες»

Στις κερδισμένες εντυπώσεις περιορίστηκε η Βέροια, που κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά «λύγισε» και έχασε με 0-2. Παρά την ήττα, ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του, τους οποίους και συνεχάρη, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα της Ημαθίας θα πρέπει να «χτίσει» πάνω σε αυτή την εμφάνιση.

Παράλληλα, στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του τονίζοντας πως η Βέροια είχε τις περισσότερες και πιο καθαρές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι πριν από το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού. Τις τρεις μεγάλες ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Ακόμα και μετά το τυχερό γκολ του Ολυμπιακού είχαμε άλλη μία ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Βέβαια για να κερδίσουμε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, θα έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις φάσεις που μας βγήκαν, για να είχαμε μαζί μας τις πιθανότητες για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Σταθήκαμε λίγο άτυχοι σε αυτό, ενώ είχαμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με μία καραμπόλα και το δεύτερο γκολ προήλθε από φάουλ. Δεν θυμάμαι άλλη φάση του Ολυμπιακού. Τους κρατήσαμε καλά, προσέξαμε την άμυνά μας, αλλά είχαμε τις φάσεις μπροστά για να βάλουμε το γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση, βγάζουμε μία ταυτότητα, έχουμε ανεβάσει στροφές, παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο και το επίπεδό μας ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να έχουμε μία καλή παρουσία», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γεωργιάδη.

Για το αν υπάρχει παράβαση στα δύο γκολ του Ολυμπιακού: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Δεν αλλάζει κάτι στην ουσία. Δεν τα είδα, αλλά αν τα δω θα τοποθετηθώ. Μην περιμένετε να κοιτάμε το δέντρο, αλλά να κοιτάμε το δάσος. Μην περιμένετε από τους προπονητές να φτιάξουν αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι για να έχουμε δίκαιο ποδόσφαιρο».

Στην Βέροια ταιριάζει το δίδυμο Καϊκούτ και Ναζλίδης; «Ταιριάζει. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, σήμερα ο Ναζλίδης έπαιξε πιο δεξιά και έκανε μεγάλη προσπάθεια. Κουράστηκε αρκετά. Δεν θα το κάνουμε με αυτόν τον σχηματισμό αρκετές φορές. Ίσως παίξουν και οι δύο μπροστά σε άλλα παιχνίδια».

Αυτό το πρόβλημα που υπάρχει με τα χαφ πώς θα καλυφθεί; Σήμερα βγήκε ο Ιμπραχίμ, προχθές τραυματίστηκε ο Βεργώνης. «Εμείς θέλαμε να είναι ο Βεργώνης και Μπαλάφας οι βασικοί μας χαφ, αλλά όλη τη χρονιά έχουν μείνει έξω. Σήμερα χάσαμε και τον Ιμπραχίμ, αλλά τουλάχιστον τον χάσαμε για ένα παιχνίδι».

Ο Μπατιόν είναι έτοιμος να βοηθήσει; «Σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμούς και θα δούμε αν μέσα στην εβδομάδα θα βοηθήσει».

Στις 15 του μηνός θα πάτε στην Γκάνα τελικά; «Έχω την ενημέρωση ότι θα πάμε...».