Βαθμολογία

Νίκη στο φινάλε για τα Πλατανούλια

Ο Ηρακλής Πλατανουλίων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Τοξότη με γκολ στο 83’ κάνοντας το τελικό 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Τοξότης ήταν εκείνος που είχε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να τις μετουσιώσει σε γκολ και τα Πλατανούλια ανέβασαν στροφές μετά το 70’ και κατάφεραν να «κλέψουν» τη νίκη.

Στο 15’ ο Τάκε έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έκανε ξανά σουτ και οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Σούμας και Ζαχαράκης έστειλαν τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι πριν το φινάλε το πρώτου μέρους.

Στο 72’ ο Καφαντάρης έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα πήγε άουτ, Στο 83’ ο Καφαντάρης ύστερα από σέντρα του Νότα «κρέμασε» τον Μπρούτσο και έκανε το 0-1.

Στο 88’ πολύ καλό σουτ του Κίτσιου Κ. απέκρουσε ο Τράντος και στο 90’ ο Τοξότης έχασε ευκαιρία όταν ο Κίτσιος Χ. έκανε το σουτ και πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Ευαγγέλου.  Στο 30’ ο Κίτσιος Κ. εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα πέρασε άουτ.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ., Μαλάκος, Ζιάκος, Σούμας, Σαπουνάς, Τσέλα, Τάκε (70’ Πλατσάς), Κίτσιος Κ., Κορομηλάς (63’ Γκαραβέλης), Κάνος (46’ Ζαχαράκης).

Ηρακλής Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Τράντος, Παπαλέξης, Δαούλας (65’ Ευαγγέλου), Καρκατζιάς, Κωστίμπας, Τσάτσος, Λάζος (69’ Μπουζούκας), Τσοπάνογλου, Καφαντάρης, Ζαμπόγιας, Ανδρεάδης (70’ Νότας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Λανάρα, Τράντας.