Βαθμολογία

Πογιέτ: «Δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε»

Ντεμπούτο στα βαθιά για τον Γκας Πογιέτ, ο οποίος στο πρώτο του ματς ως προπονητής της ΑΕΚ θα βρει αντίπαλό του τον Παναθηναίκό στη Λεωφόρο. Ο ίδιος, όμως, δείχνει να μην πτοείται και εμφανίστηκε αισιόδοξος με δηλώσεις που έκανε στη NOVA για τον αγώνα της Κυριακής (1/11), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιλογή του να καθίσει στον πάγκο στο ντέρμπι: «Είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που συμβαίνει. Κάθε προπονητής είναι διαφορετικός. Σαν παίκτης και σαν προπονητής πάντα μου άρεσε να συμμετέχω στα δύσκολα. Δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω».

Για τον λίγο χρόνο που είχε με τους παίκτες: «Δεν είναι το ιδανικό, δεν υπάρχει πολύς χρόνος και δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Η αλλαγή θα αρχίσει να φαίνεται μετά από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Αυτές τις μέρες που θα είμαστε εδώ θα κάνουμε μερικές μικρές αλλαγές και σιγά - σιγά θα φανεί η δουλειά».

Για τα θετικά στοιχεία που είδε στην ομάδα: «Ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες για κάθε θέση. Θέλω να δουλέψουμε με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και βασιζόμενος πάνω στα δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχω δει, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ατομικά και προσωπικά τον κάθε παίκτη ξεχωριστά».

Για το αν καλύπτεται η διαφορά από την κορυφή: «Δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε άλλους βαθμούς. Ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει κανέναν βαθμό και εμείς δεν έχουμε κανένα περιθώριο για να χάσουμε. Πάμε για τη νίκη την Κυριακή και συνεχίζουμε».

Για τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι ότι έχω δει δύο αγώνες λεπτομερώς, μου μένουν άλλοι δύο, ο ένας είναι του Κυπέλλου. Θα ήθελα να κρατήσω τη γνώμη μου μέχρι να είμαι απολύτως σίγουρος και να έχω μία πλήρη εικόνα του Παναθηναϊκού».