Βαθμολογία

Πρόστιμα για τέσσερις στη Σούπερ Λίγκα

Με πρόστιμο 9.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αναφορικά με το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι», λοιπόν, θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για υβριστικά συνθήματα και για τη συμπεριφορά των οπαδών τους, ενώ δεν απέφυγαν το πρόστιμο και οι ΑΕΚ, Ατρόμητος και Ολυμπιακός.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή (30/10) αναφέρονται τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: “Βάσει των αναφερομένων στο από 24/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. 2247/15/1946122 Έκθεση της Αστυνομίας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 25/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. 1000/3/65/5-πζ Έκθεση της Αστυνομίας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 25/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. 1000/3/65/5-πζ Έκθεση της Αστυνομίας”: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ».