Βαθμολογία

Γενικός διευθυντής στον Πανιώνιο ο Γκαγκάτσης

Και το όνομα αυτού Βασίλης Γκαγκάτσης. Αυτός είναι ο εκλεκτός του Πανιωνίου για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Σουφλέρη και το πιο πιθανό είναι ο γάμος ανάμεσα στις δύο πλευρές να ανακοινωθεί την Παρασκευή (30/10).

Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής Σουφλέρης, όπως επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο a-sports.gr, αποτελεί παρελθόν, αφού κάποια στιγμή αισθάνθηκε πως οι εισηγήσεις του δεν εισακούγονταν και ότι του αφαιρέθηκαν κάποιες αρμοδιότητες.

Οι Νεοσμυρνιώτες κινήθηκαν γρήγορα και ο Γκαγκάτσης πιάνει Πλατεία. Οι επαφές, μάλιστα, ανάμεσα στις δύο πλευρές άρχισαν πριν από δύο εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr οι «κυανέρυθροι» πιέζουν προκειμένου να αναλάβει ο Γκαγκάτσης και την αντιπροεδρία ώστε να εκπροσωπεί την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό ακόμη είναι προς συζήτηση. Στον Πανιώνιο είχαν εντοπίσει, πάντως, ένα έλλειμμα στο νομικό τους επιτελείο μια και ο Πέτρος Καϊμακάμης πήγε στην ΑΕΚ.

Οι Νεοσμυρνιώτες κατέφυγαν στη συγκεκριμένη επιλογή μια και ο Γκαγκάτσης έχει μεγάλη εμπειρία από τον χώρο του ποδοσφαίρου και θεωρείται ως ένας από τους πιο πετυχημένους παράγοντες αν αναλογιστεί κανείς ότι επί προεδρίας του στην ΕΠΟ πήρε η Εθνική το Euro 2004.