Βαθμολογία

Νέα εποχή με Σκίμπε στην Εθνική

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να αναμορφώσει την Εθνική μας ομάδα και να την οδηγήσει εκ νέου στο δρόμο των επιτυχιών.
Η περίπτωσή του είχε προκριθεί τις τελευταίες μέρες έπειτα από το «ναυάγιο» με τον Μπερντ Σούστερ και κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ την Πέμπτη (29/10) οριστικοποιήθηκε η πρόσληψή του.

Μετά από πολλές συναντήσεις με υποψήφιος προπονητές, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, συμφώνησε προφορικά με τον 50χρονο τεχνικό πριν λίγες μέρες και πλέον απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σκίμπε θα βρίσκεται στην Ελλάδα την επόμενη Τρίτη (3/11) ούτως ώστε να παρουσιαστεί επίσημα και να φανερώσει τα σχέδιά του για τη «γαλανόλευκη».

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο φιλικό με το Λουξεμβούργο στις 13 Νοεμβρίου.Το βιογραφικό του Σκίμπε είναι ιδιαίτερα πλούσιο, αφού κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Γαλατασαράι, Άιντραχτ, Χέρτα, Καραμπουκσπόρ, Γκρασχόπερς και Εσκίσεχιρ.