Βαθμολογία

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό-Μπερεζίνσκι

Τρεις καθαρόαιμους ακραίους αμυντικούς έχει στη διάθεσή του ο Μάρκο Σίλβα από την αρχή της σεζόν, με τον Σαλίνο να δίνει ανάσες στους Ελαμπντελαουί και Μαζουακού όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Η κατάσταση μπορεί να διαφοροποιηθεί τον Ιανουάριο, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτηση ενός ακόμα μπακ.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Πολωνίας, ο Μπάρτος Μπερεζίνσκι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του «ερυθρόλευκου» σκάουτινγκ και για μία ακόμα φορά γίνεται αναφορά.

Η ιστοσελίδα «legia.sport.pl» υποστηρίζει πως η ομάδα του Πειραιά εξετάζει σοβαρά και παρακολουθεί την περίπτωση του 23χρονου δεξιού αμυντικού, που αγωνίζεται στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και η Λέγκια θα πρέπει άμεσα να του το ανανεώσει αν δεν θέλει να τον χάσει το καλοκαίρι δίχως ανταλλάγματα ή με κάποιο μικρό ποσό τον Ιανουάριο.

Ο Μπερεζίνσκι, που αποκτήθηκε από τη Λεχ Πόζναν τον καλοκαίρι του 2013, διανύει την τρίτη του σεζόν στην Λέγκια, με τη φανέλα της οποίας μετρά 74 συμμετοχές (1 γκολ και 3 ασίστ).