Βαθμολογία

«Ο Αστέρας δεν κοιμόταν, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο»

Με το δεξί ξεκίνησε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την Καλλονή με 4-0. Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που παρατήρησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη γενικότερη εικόνα των παικτών του.

Θέλησε επίσης να καταστήσει σαφές πως το τελευταίο διάστημα που δεν έρχονταν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Αστέρας δεν κοιμόταν, αλλά απλώς συνεχίζει να δουλεύει στον ίδιο δρόμο με στόχο τη βελτίωση.

«Στην αρχή είχαμε τον προβληματισμό σχετικά με την συνοχή που θα παρουσίαζε η συγκεκριμένη 11άδα, ωστόσο σήμερα η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, είχε δύο δοκάρια, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και σημείωσε πολλά γκολ. Μετά ρίξαμε αδικαιολόγητα τον ρυθμό.

Συζητήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια και είπαμε στα παιδιά ότι έπρεπε να δώσουμε περισσότερο ρυθμό και μεγαλύτερη ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Αυτό έγινε εφαρμόσιμο από τα παιδιά στο γήπεδο και έτσι ήρθε το τελικό σκορ. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε όταν χρειαστεί», είπε αρχικά.

Για τον Ντουντού: «Ο Ντουντού είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για την ομάδα. Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και το εκτιμούμε. Υπάρχει ένα θέμα υπερφόρτωσης στην συγκεκριμένη θέση. Είναι αξιόμαχος και σήμερα έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά».

Για τον Φούντα: «Ο Φούντας ένιωσε ζαλάδα και γι' αυτό έγινε αναγκαστική αλλαγή».

Για το αν επέστρεψε ο Αστέρας στα θετικά αποτελέσματα: «Ο Αστέρας δεν κοιμόταν όπως πιθανόν να έχει περάσει προς τα έξω, αλλά προσπαθούσε να παίξει επιθετικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Υπήρχαν ματς όπου ο Αστέρας έκανε ευκαιρίες, έπαιζε δημιουργικό ποδόσφαιρο, αλλά πότε η κακοτυχία πότε η αδράνεια στην άμυνα, δεχόταν γκολ και δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα παιχνίδια. Ο Αστέρας συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, με καλή πίεση μπροστά και πίεση πίσω. Μπορούμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι μας».