Βαθμολογία

Δεν το περίμενε ο Παράσχος

Ο Πλατανιάς έκανε την έκπληξη στο Καραϊσκάκη και με το ισόπαλο 2-2 ανάγκασε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του απώλεια μετά από πολλά παιχνίδια. Μέχρι και ο Γιώργος Παράσχος ξαφνιάστηκε με το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, λέγοντας πως δεν περίμενε πως θα κοντράρει τους «ερυθρολεύκους» σε τέτοιο βαθμό.

Τόνισε παράλληλα, πως έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τις «ρεζέρβες» του και πρόσθεσε πως πλέον μπορεί να ποντάρει πάνω σε περισσότερους ποδοσφαιριστές από όσους υπολόγιζε.

«Παρόλο που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς, νομίζω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Από την πλευρά μας δεν περίμενα ότι θα μπορούσαμε να αντισταθούμε στον Ολυμπιακό που είχε και πολύ καλή ψυχολογία λόγω της πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πίστευα πριν από το ματς ότι δύσκολα θα ανταπεξέλθουμε. Παίξαμε ανοικτά και νομίζω ότι ικανοποιήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ή που είδε το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Πιστεύω ότι έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα για ορισμένα παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και θεωρώ ότι μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλά άτομα για να έχουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καλή του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη», ήταν οι δηλώσεις του.