Βαθμολογία

Ματζουράκης: «Έχουμε μια τρομαγμένη ομάδα...»

Ακόμη μία εντός έδρας ήττα γνώρισε την Τετάρτη (28/10) ο Παναιτωλικός και ο Γιάννης Ματζουράκης ήταν πολύ σκεπτικός στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε την ομάδα του τρομαγμένη, αν και υπογράμμισε ότι έχει παρατηρήσει βελτίωση στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

«Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εξήγηση στο μυαλό μου. Θα έλεγα ότι έχουμε μια τρομαγμένη ομάδα προς το παρόν και το λέω αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο όταν κάνεις την πρώτη ευκαιρία στο 33', από εκεί και πέρα μας βάζει σε προβληματισμό.

Θα μπορούσα να τονίσω ένα μόνο στοιχείο το οποίο και θα συνεχίσουμε να το βελτιώνουμε. Η φυσική κατάσταση της ομάδας βελτιώθηκε κατά πολύ. Υπάρχει βελτιωμένη ειδική αντοχή και φάνηκε αυτό στο δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού όπου είχαμε πάρα πολλά σπρινταρίσματα. Αυτό σημειώνω και πρέπει να διορθωθούμε πάρα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Ματζουράκης.

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, στο πρώτο γκολ είμαστε τέσσερις με δύο. Δεν γίνεται να φας τέτοιο γκολ. Όμως δεν μας μένει τίποτε άλλο. Να δουλέψουμε και να δούμε τι μας πάει περισσότερο να παίξουμε. Αν μπορούμε να παίξουμε ανοιχτά από την αρχή ή δεν μπορούμε. Όλα αυτά πρέπει να τα μελετήσουμε.

Δουλεύουμε και νομίζω σιγά σιγά θα διορθώσουμε κι άλλα πράγματα. Βλέπετε κι εσείς ότι ψαχνόμαστε. Κάναμε κάποιες αλλαγές σήμερα, αλλάξαμε πέντε παίκτες και προσπαθήσαμε να δούμε κάτι διαφορετικό».