Βαθμολογία

Ενημέρωσε για την ανανέωση των ταυτοτήτων των προπονητών

Την έναρξη της διαδικασίας για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για την ανανέωση των ταυτοτήτων τριετίας προπονητών ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (26/10) η ΕΠΟ.

Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία, η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την 29η Ιανουαρίου 2016. Ανάλογη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους κατόχους ταυτοτήτων τριετίας  προπονητών ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει ότι ανοίγει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 η διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών για την ανανέωση των ταυτοτήτων τριετίας προπονητών UEFA, βάσει της Σύμβασης Προπονητικής 2015 που έχει υπογραφεί ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Όσοι κάτοχοι ταυτοτήτων με ημερομηνία λήξης ισχύος την 31η Δεκεμβρίου 2015 επιθυμούν να διατηρήσουν και να επεκτείνουν την άδεια προπονητικής έως τις 31/12/2018, οφείλουν να ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, στην ενότητα “Ε.Π.Ο., Τεχνική & Αναπτυξιακή Επιτροπή/Προπονητές, Tαυτότητα τριετίας”.

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών λήγει την 29η Ιανουαρίου 2016. Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας κανένας φάκελος δεν θα γίνεται δεκτός. Οι προπονητές που δεν θα προχωρήσουν στην έγκαιρη υποβολή δικαιολογητικών θα διαγράφονται από τα μητρώα της Ε.Π.Ο.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους κατόχους ταυτοτήτων τριετίας  προπονητών Ε.Π.Ο.».