Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Δύο στα δύο για τον Ιπποκράτη

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η 2η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Ο Ιπποκράτης, ήταν η μοναδική ομάδα που «ντούμπλαρε» τις νίκες της, κάνοντας το δύο στα δύο και παραμένοντας έτσι, μόνη της στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

«Διπλό» με τον Σαλοκανά σε μεγάλα κέφια

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-2, πήρε ο Ιπποκράτης, μέσα στην έδρα της Φλόγας Ευαγγελισμού και έτσι παρέμεινε μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, 6 βαθμούς.

Ο Αλέξης Σαλοκανάς, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λάρισας, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό σημείωσε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έβαλε τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του, σημειώνοντας το 0-2 στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Κουτσιμάνη να διαμορφώνει το τελικό 0-3 στην συνέχεια.

Επιπλέον, ο Ιπποκράτης, έχασε ευκαιρίες με τους Μολάντερο, Τσιάμη, Μπασιάκο, Ροκούδη και Νταμπαλέτσιο, ενώ από την άλλη, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Τσιγάρα και Διαμαντάκη.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Ρωμανός, Καουνάς, Κίκε, Τσιάκος, Γιακουβής, Χατζής (70’ Στογιάννος), Κορδέλας (65’ Μαντής Παν.), Χαλίτσιος, Διαμαντάκης (70’ Καραΐσκος), Λίτρα Ι., Τσιγάρας.

Ιπποκράτης: Παπανικολάου, Τσουμάνης (65’ Αραπατσάνης), Κατσογιάννης, Παπαδημητρίου, Κολοβός, Ροκούδης, Τσιάμης, Νταμπαλέτσιος, Μικερτζής (68’ Μολάντερος), Σαλοκανάς (73’ Μπασιάκος), Κουτσιμάνης.

Διαιτητής: Μπουρονίκος Βοηθοί: Ραμάι, Σπανούλης

(Χ)ωρίς νικητή στο Βιολογικό

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαρισαϊκό και Αστέρας Νέου Περιβολίου, με τις δύο ομάδες, να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 53’, με τον Διονύση Ιορδανίδη, που σημείωσε το 0-1, ωστόσο ο Τατίας, απάντησε για τον Λαρισαϊκό, ισοφαρίζοντας και διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στο 75ο λεπτό.

Λαρισαϊκός: Τάσης, Παναγιωτίδης, Μικερτζής, Μπαλογιάννης (28’ Κούνδουρος), Αρβανίτης, Τσιτσιλής, Ελιζόπουλος (76’ Παπαγιαννόπουλος), Τατίας, Μπλάνας, Γκόλαντας, Κυριακόπουλος (54’ Ρομουλίνο).

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Νάρης, Μπαταβάνος, Αλεξόπουλος, Αργύρης, Μάλτζαρης, Παπανικολάου (85’ Μπομπότης), Δημακόπουλος, Σκλαβενίτης (80’ Παπαδημητρίου), Ιορδανίδης Νικ., Ιορδανίδης Διον., Τζήκας.

Διαιτητής: Γκόγκος Βοηθοί: Λάκης, Γκαραβέλης

Με ανατροπή και… Σαμαρά ο Ελευθεριακός

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Ελευθεριακός, απέναντι στην Θύελλα Ελάτειας, φτάνοντας έτσι στους 4 βαθμούς. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί, ότι οι γηπεδούχοι, έφτασαν στο τρίποντο, με ανατροπή, καθώς αρχικά βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, ενώ χατ-τρικ πέτυχε ο Σαμαράς, καθώς σκόραρε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.  

Συγκεκριμένα, στο 15’, ο Κολώνας, άνοιξε το σκορ για την Ελάτεια, όμως λίγο αργότερα ο Σαμαράς, ισοφάρισε για τον Ελευθεριακό, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζιούρας κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σαμαράς και έβαλε μπροστά την ομάδα του κάνοντας το 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 3-1, σιγουρεύοντας έτσι την νίκη για τους γηπεδούχους.

Το μόνο που κατάφερε η Ελάτεια, ήταν να μειώσει σε 3-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητσογιάννη, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Ελευθεριακός: Γερμάνης, Ζαφειρούλης, Μπίμπας, Φροξυλιάς, Δεληγιάννης, Δάλλας, Γκαραβέλης Β. (60’ Γκαραβέλης Ευθ.), Φλώρος, Χριστοδούλου, Σαμαράς, Τζιούρας (70’ Πότσης).

Θύελλα Ελάτειας: Κωστής, Κέρι (75’ Μπούτος), Δήμου, Μουστάκας, Σολωμός, Κοσμάνος, Αβέλας (46’ Γιακουβής), Κολώνας, Παπαδόντας, Μητσογιάννης, Κοντογιάννης (70’ Γκουγκότης).

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Αθανασούλας, Μπιμπή.

Πρώτη νίκη για την Αιγάνη

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε ο Όλυμπος Αιγάνης, απέναντι στον Αετό Αετολόφου και έφτασε έτσι τους 4 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Παζάρας με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ευαγγέλου, έκανε το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στην συνέχεια, χωρίς όμως να το χαρούν πολύ, μιας και στο 30’, ο Περκέτσι έκανε το 2-1 για την Αιγάνη, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δαφέρμος, ισοφάρισε σε 2-2 για τον Αετό, αλλά στην συνέχεια, με δύο τέρματα των Μπουλάρι και Βουγιούκα, η Αιγάνη έφτασε στην νίκη με το τελικό 4-2.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος Σπ., Ριζάκης, Βλάχος, Μπουλάρι, Λιόλιος, Περκέτσι, Ζαφείρης (46’ Βουγιούκας), Περόι, Αναγνωστόπουλος, Παζάρας (82’ Δήμου), Ευαγγέλου.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Ι., Ντελής Α. (46’ Γεωργοβίτσας), Παντελιάδης, Ηλιάδης Στ., Στατήρης (46’ Αργυρούλης), Λάχο, Τζουβάρας Ηλ. (30’ Δαφέρμος), Χατζάκος, Ηλιάδης Ευ., Μπαρούτζας.

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Κουβάτας, Παππάς.

«Πεντάρα» με ανατροπή για την Αμυγδαλή

Ευρεία νίκη με σκορ 5-2, πήρε η Δόξα Αμυγδαλής, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Έλαφο, για την 2η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, έφτασαν στην νίκη με ανατροπή, καθώς αρχικά βρέθηκαν να χάνουν.

Στο 10’, ο Αλέκος Σφέτσος, κέρδισε πέναλτι για την Έλαφο, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και σημείωσε το 0-1, για να ισοφαρίσει στην συνέχεια η Δόξα, με αυτογκόλ του Καλόγηρου. Ο Κολότσιος, έβαλε και πάλι μπροστά την Έλαφο, σημειώνοντας το 1-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κατσαρός, στην προσπάθεια του να διώξει, ακούμπησε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για την Αμυγδαλή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάφος, που ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους.

Στο 80’, ο Στεφανούλης, έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την Αμυγδαλή, κάνοντας το 3-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπικιώτης έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2, διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τζαβέλας.

Δόξα Αμυγδαλής: Γαλάνης Β., Ντάφος Π., Ανδρέου Δ., Ανδρέου Αγγ. Μπραχελίκα, Κερμελιώτης, Καράτζιος, Ντάφος Ι., Τσικούρας (60’ Μπικιώτης), Παπαναστασίου (35’ Στεφανούλης), Τζαβέλας (80’ Γαλάνης Δ.).

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Κατσαρός (82’ Νταμήτρος), Τσατσανάκος, Μίχος (30’ Στέκας, λ.τ.), Καλόγηρος, Αναγνώστου Α., Ζυγογιώργος, Κολότσιος, Δέλλας, Σφέτσος Α., Σφέτσος Η. (75’ Στογιάνοφ).

Διαιτητής: Μπακαγιάννης Βοηθοί: Κωστόπουλος, Δημήρης.