Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Δεν αξιολογήσαμε σωστά το παιχνίδι»

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από την Κομοτηνή και το ματς με τον Πανθρακικό η Ξάνθη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ρουμάνο τεχνικό, η ομάδα του δεν αξιολόγησε σωστά το παιχνίδι και μοιραία δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο, με τον Λουτσέσκου να αναφέρει αρχικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι φανταστικό από πλευράς θεάματος και δεν αξιολογήθηκε σωστά από την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές και δεν εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο από την άμυνα στην επίθεση».

Και ο προπονητής των ακριτών πρόσθεσε: «Παίξαμε με τέσσερις παίκτες πολύ ψηλά, γι' αυτό και το παιχνίδι έγινε άμεσο, όταν η ομάδα μας έχανε την μπάλα. Το δεύτερο μέρος είχε ξανά πάρα πολύ μάχη. Ο Πανθρακικός είναι πιο δυνατή ομάδα από τη δική μας και από τις καταστάσεις της πίεσης στις δεύτερες μπάλες προσπαθούσαν να μπουν στην περιοχή μας. Στα τελευταία 30 λεπτά δεν κυριαρχήσαμε, αλλά καταφέραμε να μπούμε με καλύτερες προϋποθέσεις στην περιοχή του αντιπάλου».